GÖĞÜS büyütme ACİL ;)

percussion

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2010
47
0
Selam bayanlar;
Benim göğsüm neredeyse düz. Görüştüğüm doktor kas altı 300cc önderdi. Ben böle çok büyük olmayan bir göğüs istiyorum. Bu victoria secret kızları gibi çıtır :p :) Bu 300cc bu durumda bende kaç beden olur dersiniz?Birde okudugum kadarıyla kas altı çok acılı oluyomus. Bu beni çok korkuttu. Kas altı yaptıranlardan da fikir bekliyorum? Kas altı mı? Subfasyal mı?Birde bu damla modeli olanla bana biraz sarkık göründü. Zamanla dahada sarkıyormuş. Ayrıca o damla modelini korumak için daha yoğun bir maddeden yapıldıgından yuvarlağa göre daha sertmiş. ACİL yorumlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürlerr :)

senın boyun kılon vucut yapın nasıl.. doktorun olcum yapmısstır sana ama 300 cc ne cok buyuk nede cok kucuk normal bır boyut..bende 375 cc var ve bana cok buyuk gelmıyo normal yanı ama kısının vucut yapısı gogus kafesının genıslıgı,derının esneklıgı protezın buyuklugunu etkılıyo..

Sana yardımcı olacak bir link gönderiyorum.Burada ameliyat öncesi ve sonrası resimleri var.Bu arada 300cc büyük degil..kesinlikle..
XXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
Resimleri tıkladıgın zaman kaç cc silikon takıldıgı yazıyor.Bu resimler daha önce b cup olup,ameliyattan sonra d cup olan hastalar.Ben şahsen artık 400 cc protez düşünüyorum.Doktorumda gögsün alır bu protezi dedi...Çok mutluyummmm:KK64::KK66:

Teşşekkür ederim kızlar. Benim boyum 1.60 52 kiloyum...Bir de kas altı taktıran var mı? Çok agrısı oluyor diye duymuştum ??? Bu da beni biraz korkuttu...

Evet doktorum da söyledi,kas altı nın agrı süreci daha uzun ve digerlerine göre daha çok agrılı oluyormuş.Bana önerdigi yöntem kas zarı altı.Burdan kas zarı altı olan arkadaşlar var onlarda daha az agrı oldugunu onaylıyorlar.Ben dual planıda öneririm.Önemli olan hangi ameliyat türüne uygun olman tabiki.Kas altı ,kasın altında birazda baskıda kaldıgı için oldugundan birazdaha küçük görünürmüş.Bunuda birçok doktordan duydum.Mantıkende dogru,yani düşününce hak veriyorsun.Onun için kas altı olan arkadaşlar bunu göz önünde bulundurun,ona göre bir boy daha büyük protez taktırın...

Hmm.. Doktorum bana sen her türlüsü için uygunsun dedi. Yani subfasyal, kasaltı... Ancak kas altı yaparsak yılalr sonra sarkma ihtimali bile çok azalır dedi...Mentor marka kullanıyomuş düşündüğüm doktor buarada. O nasıl acaba...

evet arzuma katılıyorum kasaltı oldugunda kaustune gore 25 cc daha buyuk konması gerekıyo kasın baskısından dolayı kucuk gozukebılıyo..
canım bende kı mentor ve ben memnunum zaten en cok tutulanda o bıldıgım kadarıyla bıde nagoru duydum..

Gizemcim sen kasaltına mı yaptırdın? Birde erkek arkadaşlarınız eşleriniz ne tepki veriyo silikonlara? Ben erkeklerin hoşlanmadını duymuştum. Sert ve yapay buluyorlarmış. Öylemi gerçekten?

kızlar bende baslık actım ama daha onaylanmadı.ben doktoruma karar verdim.sağ 325 cc , sol 350 cc dual plan yuvarlak yüksek profilde karar kıldık ama,bana yine de bu boyutlar ufak gibi geliyo.yarın sipariş edilcek silikonlarım.350cc ye 375 cc olarak değiştirsem mi diye düşünüyorum.yarın aramazsan cok mu geç kalmıs olurum

Son cicek; Boyun ve kilon kaç?Göğsün anladığım kadaıyla var ki asimetrik.....Bana biraz fazla gibi geldi.. Yani sanki artık çok büyük göğüs trend değil zaten...80 85 tercih ediyo herkes ki daha çıtır olsun...

benım sana yolladıklarım yanı benım reesımlerımden bakarak 375 e 350 hakkında fıkır edınebılırsın..ya arzumun dedgı gıbı yapıldıgında hıc o kadar buyuk durmuyo ben doktorum 300 cc yı denedıgınde cok agır demıstım suan 375 bırınde 350 bırınde var..abartı degıller yanı..sen doktorunla bı daha konus onlarıda bulundursun deneme prootezlerı kullanıyolaer once bılmıyorum senın doktorun kullanıyommu sonra orjınal yenıyı acıyolar..benım amelıyatımda 400 cc ye kadar protez vardı..375 ve 350 de karar kılmıs cokta ıyı yapmıss:) valla umarım her yaptıran benım gıbı memnun olur..sımdıden bool sans sana umarın hersey ıstedıgın gıbı olur..amelıyat ne zaman..

Teşekkürler Gizemcim. Ya peki dokununca falan çok anlaşılıyor mu? Yani erkeklerin de çok hoşlanmadıklarını duymultum silikonlardan doğru mu? Ha bide anladıgım kadarıyla sen cok memnunsun...Senin ki yuvarlak mı?

Teşekkürler Gizemcim. Ya peki dokununca falan çok anlaşılıyor mu? Yani erkeklerin de çok hoşlanmadıklarını duymultum silikonlardan doğru mu? Ha bide anladıgım kadarıyla sen cok memnunsun...Senin ki yuvarlak mı?

evet vbenımkı yuvarlak canım..erkeklerın hoslanmadıgına katılmıyorum daha bekarım erkek arkadasımda yok ama bır arkadasım ılk amelıyat oldugumda kolumu cok kullnamadıımdan anladı amelıyat oldugumu..bende soledım sonucta samımı arkadasımdı ve yorumu cok guzel duruyolardı..
ve sana sunu soleyım normal gguse gore daha dıkler ve benım cok hosuma gıdıyo..
evet ben cok memnunum doktorumdanda , kullandıgı yontemdende,kullandıgı protezdende..
375 cc sağ,350 cc sol yuvarlak hıgh profıl cohensıve jel kullandı..dual plan teknıgını kullandı ve meme altı kesısı yaptı..
ızlerı sorarsan cok oınce cızgı suan pembelıklerı gıtmek uzere..ve ben ız kalcagını dusunmuyorum..
umarım sende memnun olacagın bır amelıyat gecırırsın..

Son cicek; Boyun ve kilon kaç?Göğsün anladığım kadaıyla var ki asimetrik.....Bana biraz fazla gibi geldi.. Yani sanki artık çok büyük göğüs trend değil zaten...80 85 tercih ediyo herkes ki daha çıtır olsun...

bence büyük değil,ki ben zaten büyük istiyorum.keşke büyük olsa.çıtır durmasını istemiyorum fazla.350 cc çok büyük bi protez değil.ve eğer gercekten südyenin icinde durduğu gibi durcaksa cok güzeldi.okadar güzeldi ki asla daha kücüğünü istemem.mükemmeldi.göğsümde asimetri yok aslında.yani ben bakınca anlayamıyorum doktorum nasıl anladı bilemicem.elini mememin altından yukarı doğru ittirdi,bunda meme dokusu diğerine göre biraz daha fazla dedi.buna 325,diğerine de 350 koyalım dedi.bugün tahliller icin gittiğimde yine konustum,375 cc olsun,hatta olursa daha büyüğü olsun dedim,bunlar sana göre cok büyük.daha büyüğü olmaz dedi.bilemiyorum bakalım nolcak.bu arada,ameliyatım ertelendi regl durumumdan dolayı

boyum da 167

Son düzenleme:
bu arada çok zayıfım.cok da kilo vermişim.suan 45 kiloyum :KK70: bu durumda büyük ihtimal silikonlarım büyük olcak . :) ayyy insallaaaaah :KK37: 70 C olayım bana yeter :)

Son düzenleme:
:) Anladım süppermiş. Peki sertler mi? Sence dokununca anlaşılıyor mu? Bende senin gibi o günleri görürüm işallah :)

:) Anladım süppermiş. Peki sertler mi? Sence dokununca anlaşılıyor mu? Bende senin gibi o günleri görürüm işallah :)

X