göğüs asimetrisi

ben vardim ama gecen yaz buyuk olan gogsumu kucultturdum gerci sonucunu istedigim gibi olmadi ama oncekinden yinede iyi tabi

selam, bende de var. ameliyat olmayı o kadar çok kafama koymuştum, eşitlemek için büyük olanı küçültmek istedim.fakat doktor büyük olanı küçültme değil, küçük olanı büyütme taraftarıydı. süt bezlerini aldıkları için çocuk sahibi olmak isteyenler emzirmede sorun yaşıyormuş. bebek sahibi olunca ilk işim bu duruma çözüm bulmak :))

merhaba aynı problem bendede vardı doğumdan sonra heleki 1 yıl sonra deformasyon yaşadım memelerimde, fakat sağ memem diğerine göre büyük ve sarkmıştı çok belliydi ameliyat oldum dr um meme ucundan büyük olanı küçülttü ve dikleştirdi ,diğerini meme ucundan büyütttü ve eşitledi diğer memeyle 2008 yılında oldum göğüslerim harika şuan ve öle kötü bir izde yok çok dikkatli yapmış dr iz konusunda titiz davranmış çok memnunum kadın için meme gerçekten çok önemli psikolojim düzeldi ...:)

candancana öncelikle geçmiş olsun .ne kadar ödediğini paylaşabilirmisin?

merhaba ben aylin hanımda ameliyat oldum. 7. günümdeyim birini küçültüp diğerini büyüttüm hala şişler ama gözüküme çok küçük geldi eski hali biri çok büyük ve sarkıktı....bandajlarımın çıkmasını bekliyorum....

bnm gögsüm hem küçük hem asimetrikdi.. silikon takıldı ikisinede cc leri farklı tabii.. eski hallerine göre cok cok iyi.insanın kendine bakış acısı degişiyo

Merhaba arkadaşlar,
Geçmiş olsun öncelikle. Benim göğüslerim kücük. 75 B kullanıyorum. Kilo problemim de yok. Asimetri sadece boyut bazında. Diğeri zaten küçük olan mememden de küçük. Ameliyat olmak istiyorum. Asimetri ameliyatları daha pahalı gibi bir duyum aldım. Aslı var mı? Bursa'dayım ben. Siz bir fiyat aralığı verebilir misiniz?

candancana öncelikle geçmiş olsun .ne kadar ödediğini paylaşabilirmisin?
( daha önceki nikim candancana... bu nikin şifresini değiştirmeme rağmen kullananmıyorum yeni nik onaylayıp cvp yazmak istedim) meme asimetrisi ameliyat fiyatı hem dikleştirme hem, sarkık memeyi biraz küçükltme işlemi yapılıp diğer memeyle orantılandı her iki meme ucundan ameliyat gerçekleşti 4 milyar tuttu 2008 yılında

bende de var aynı sorun sağ göğsüm daha büyük ve sarkık ama sol taraf dik ve şekilli. evlendikten sonra mı ameliyat olmak gerekiyor? süt bezleri açısındann

bende önceden yoktu sanki, evlenmeden once gayet memnundum ama hamıle kalınca sag göğsüm daha buyuk gelmeye basladı gozume son aylarda. emzirirken sağ göğsüm daha cok süt doldu, daha cok buyudu. şimdide oyle kaldı..

Bende de var sağ büyük soldan hatta sağ göğüs ucum daha büyük soldan.Ama benim göğüs asimetrim skolyoz kifozdan kaynaklı doktora gidip detylı öğrenince daha iyi olucak.Belki meme büyütme ameliyatından önce skolyoz kifoz ameliyatı olabilrim çünkü çok kambur duruyorum.Protez yaptırırsam ilerde sarkma meydana gelebilir sanki :S

ayni sorun bende de var sag buyuk ve sarkik iken sol gogsum gayet bicimli ve dik bende yillardir ameliyat olmayi dusunuyorum ama korkumdan olamiyorum kizlar bu arada sakarya ya da izmittte onerebileecginiz bir doktr var mi acaba ...artik kesin karar verdim bu ameliyati olup kendime guvenime kavusacam:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…