2022 de 1.5 sene önce doktor Emre Özenalp tarafından
göğüs küçültme ve sarkık toplama ameliyatı oldum. Kendisinin yapamadığı ameliyat psikolojimi bozdu sağolsun. Sayesinde tekrar bıçak altına yatmak zorunda kalacağım. Göğüslerime Baktıkça lanet ediyorum, sarkık ve büyüktü şimdi hem sarkık hem hala büyük göğüs uçları biri büyük biri küçük, göğüsler desen ikisi farklı insanlara ait gibi hemde dikiş izlerim var. Önceden Allah vergisi diye bu kadar canımı sıkmazdı şimdi verdiğim parayla eski göğüsümden bile berbat bir göğüse sahibim. Ameliyatın ilk anından gününden beri zaten sorunlu oldu göğsüm, her seferinde doktor bey tarafından dert etme hallederim cümleleriyle telkin edildim ama fos çıktı maalesef tekrar para istendi hiç umursanmadım resmen kenara atıldım günlerce cevap vermediler. (Daha da mahvolsun diye para verecektim sanırım.) Başta kendisine çok güvenmiştim ama kendisi yapamadığının arkasında durmadı büyük hayal kırıklığı. Tek tavsiyem şu olabilir eğer bi işlem yaptıracaksanız bile kesinlikle elden para vermeyin mutlaka bir belgeniz olsun ben elden verdiğim için hiç bir hakkım yok bu yüzden, hakkımı da helal etmiyorum. Çok pişmanım