Göğüs ameliyatı

Uzuldüm sımdi sızın adınıza . Bende meme büyütme ameliyatı oldum 1 ay oldu dıkısım patladı pretezım gorunuyordu 10 gun boyunca o sekilde durdum okdr can sıkıcı ki sızı cok ıyi anlıyorum Dr lar maglesef kısınin hassasiyetini ve beklentılerını anlamıyorlar ben ozelde oldugum halde ınsan pisikolojıkmen cok yıpranıyor herkes 15 günde toparlarken bana ıkı gun önce tekrar dıkıs atıldı kocaman oldu yara izi de kalacağı kesin uzmeyın kandınız

Çok teşekkür ederim sizin adınıza bende çok üzüldüm çok geçmiş olsun Bende özelde oldum artık sanırım sadece para almalarına bakıyorlar hastanın hayatı durumu umurlarında bile değil parasını alan kenara çekiliyor biz kalıyoruz. Ne diyelim bu saatten sonra yapacak bişey yok

yaşadığın deneyim için çok üzüldüm keşke böyle olmasaydı bu paylaşımınız da herkese örnek olsun. Doktor olayı çok önemli. Evet heveslenip bazen araştırmadan, bir doktor buluyoruz. Para için kırk takla atıyorlar. Ondan sonrası alana kadar... doktor eğer tecrübeli bir doktor ise bu ülkede. Asla elden para almaz. iban yolu ile para alışverişi yapılır. Kanıt nitelikli. Öteki türlü, vergisinden de kaçırıyordur ilacından da. HER ZAMAN HER DETAYI ARAŞTIRIN-AMELİYAT OLANLAR İLE İLETİŞİME GEÇİN-BİR MÜDDET ARAŞTIRIN - BİR BİLGİYE VE ARAŞTIRMA SONUCUNUZ BİR YERE VARMIYORSA O DOKTORDAN VAZGEÇİN. sizin sağlığınız söz konusu. Her detaya muhafazakar olun.

Benim cok acele oldum burun ile göğüs aynı ameliyatta olmam gerekti hastanenin çalıştığı doktora ameliyat olmak durumunda kaldım araştırmak için uzun bir sürem yoktu aslında. Dediğiniz doğru hata ettim elden verdim herkese ders olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…