Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benim kas altına koltuk altından yerleştirildi.Canım ben de 3 gün önce oldum ilk gün çok hafif basınçtan kaynaklı ağrı yaşadım.Fakat ağrı kesici ile tamamen kesildi.Sadece kollarımı kullandığım zaman kesi yerlerimde ve yatıp kalkarken kaslarımda ağrı duyuyorum.Hareket etmediğim sürece herhangi bir ağrı duymuyorum.Hiçbiri dayanabilemeyecek kadar değil emin ol.Spor sonrası kas ağrısı gibi.Bilmiyorum gerçi kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.Merhaba Arkadaslar. 3 Ay sonra gögüs estetigi olmayi düsünüyorum. Ameliyat sonrasi cok agrilar oluyor Mu? Yaptiran var Mi ?
Fakat ameliyat olup olmama konusunda kararsızlık yaşatabilecek kadar önemli bir ağrı değil.Bir hafta gibi bir dünlenme süresi şartCanım benim kas altına koltuk altından yerleştirildi.Canım ben de 3 gün önce oldum ilk gün çok hafif basınçtan kaynaklı ağrı yaşadım.Fakat ağrı kesici ile tamamen kesildi.Sadece kollarımı kullandığım zaman kesi yerlerimde ve yatıp kalkarken kaslarımda ağrı duyuyorum.Hareket etmediğim sürece herhangi bir ağrı duymuyorum.Hiçbiri dayanabilemeyecek kadar değil emin ol.Spor sonrası kas ağrısı gibi.Bilmiyorum gerçi kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.
Merhaba Arkadaslar. 3 Ay sonra gögüs estetigi olmayi düsünüyorum. Ameliyat sonrasi cok agrilar oluyor Mu? Yaptiran var Mi ?