Iyi dusun bende oyle diyodum ne kadar acisi olabilir diodum resmen agrilarla morluklarla cebellesiyorum ama yaptir kesinlikle yakinen yardimci olabilcek bii kalsin yaninda. Devlet dusunuyosan hic durma git gec randevu veriyolar diye biliyorum.. Umarim dogru karari verirsin canim..Ben agustos ta olucam moralim bozuk rahat miyim değil miyim bilmiyorum daha acısı ağrısı o kadar da umrumda değil ilerisini çok taktım galiba kafama devlet de olucam bende kimsem yok şimdilik yanımda eşim işinden dolayi olamiyicak sadece yakın kız arkadaşım olucak şu an bosluktayim yapsam mi yapmasam mi diye dert edindim kendimë bu arada alışverişimi bile yaptım olmazsam oni bile kafaya takacak durumdayım
Sana soyle diyim 7binden basliyoNe kadar ödedin canım fiyatta önemli benim için
Randevu filan hersey tamam sadece ölçü vericem o tarihte senin nasıl geçti canım biraz biliyorum ama o dikişler nasıl çok mu rahatsız edici kaç kilosun bu arada ben zayifim da 48 kg im kaç güne topladın kendini malum ben olursam 10 gün sonra düğün varIyi dusun bende oyle diyodum ne kadar acisi olabilir diodum resmen agrilarla morluklarla cebellesiyorum ama yaptir kesinlikle yakinen yardimci olabilcek bii kalsin yaninda. Devlet dusunuyosan hic durma git gec randevu veriyolar diye biliyorum.. Umarim dogru karari verirsin canim..
Devlet has.erzurum da nihal işleyenSen kime olacaksın cnm ameliyat tomurcuksude
Kuzum 10 gune zor ya hele oynaman etmen bak 9. Gunum benim bugun duz yatmaktan sirtim agridi zaten 10gun cok az be kuzum iyi dusun doktorunla konus ben suan kollarimi kisitli kaldirabiliyorum meselaRandevu filan hersey tamam sadece ölçü vericem o tarihte senin nasıl geçti canım biraz biliyorum ama o dikişler nasıl çok mu rahatsız edici kaç kilosun bu arada ben zayifim da 48 kg im kaç güne topladın kendini malum ben olursam 10 gün sonra düğün var
Oynayacağım düğün değil canım yani karsidan bakınca anlaşılır mi hareketlerim çok mu belli ettirir dediğim gibi zayıf im ya dikkat çekerKuzum 10 gune zor ya hele oynaman etmen bak 9. Gunum benim bugun duz yatmaktan sirtim agridi zaten 10gun cok az be kuzum iyi dusun doktorunla konus ben suan kollarimi kisitli kaldirabiliyorum mesela
E biraz odemli olur canim kaclik takcaklardi sanaOynayacağım düğün değil canım yani karsidan bakınca anlaşılır mi hareketlerim çok mu belli ettirir dediğim gibi zayıf im ya dikkat çeker
Ölçü daha alınmadı ama bakalım kuzum ya şimdilik bi problem yok ama düşüncelere daldım gidiyorumE biraz odemli olur canim kaclik takcaklardi sana
Iki gundur bi agrim var benim sag gogsumde dren cikarilirkenmi oldu noldu hala morarma sislik var baya doktor hala nirmal diyo bende sabir diyorum ödem hala var ama azda olsa iyilesmeye basliyo gibi canim bide bende bi yer var sanirim drenin cikarildigi yer kucuk kare bantla ortulmus dikis bandimda atmadi bu arada neyse orasina yanlislikla dokundugum an benim gozler karariyo saka gibi.. Bi an once iyilesmek istuyorum artik kizlar nolur dua edin pazar evim temizlencek ben bi halt yapamicam yiyorum kendimi keske daha once yaptirsaydim...
Bencede keşke erken olsaydı şu ameliyatın eşinin haberi var dimi çok kötü olmuş ya düğün üstü inşallah iyi olursun tezden canımIki gundur bi agrim var benim sag gogsumde dren cikarilirkenmi oldu noldu hala morarma sislik var baya doktor hala nirmal diyo bende sabir diyorum ödem hala var ama azda olsa iyilesmeye basliyo gibi canim bide bende bi yer var sanirim drenin cikarildigi yer kucuk kare bantla ortulmus dikis bandimda atmadi bu arada neyse orasina yanlislikla dokundugum an benim gozler karariyo saka gibi.. Bi an once iyilesmek istuyorum artik kizlar nolur dua edin pazar evim temizlencek ben bi halt yapamicam yiyorum kendimi keske daha once yaptirsaydim...
Ah keske... Sagol canim insallahBencede keşke erken olsaydı şu ameliyatın eşinin haberi var dimi çok kötü olmuş ya düğün üstü inşallah iyi olursun tezden canım