Selam kizlar ya konuyla alakasi yok ama dikislerinizle banyo nasil yaptiniz ?ben pazar gunu ilk banyomu olacagimda kirlerimden kurtulacagim ama dikisler aklini kurcaliormalum bende cok var:)
Merhaba kimderki, geçmiş olsun. Yeni göğüslerin inşallah hayırlı olur. :)bugün kontroldeydim ben. bana salı günü (10. gün) banyo yap, gazlı bezle kapat gel dedi doktor. haa bir de bant izleri var ya yapış yapış... onları asetonla çıkarabiliyormuşuz.
Merhaba kimderki, geçmiş olsun. Yeni göğüslerin inşallah hayırlı olur. :)
Ben de yaklaşık 2 ay önce göğüs büyütme ameliyatı geçirdim, bandajların yapışkanı benim başıma da dert olmuştu, ancak sakın aseton sürmeyin derim çünkü bandajlar özellikle sıcakların bastırmasıyla cildi daha tahriş eder ki benim ameliyatım 27 Nisan'da idi. Havalar yağmurluydu ve genel anlamda serindi. Bandaj yapışkanları bebe yağıyla güzel çıkıyor.
selencim ben senden o kendin için hazırladığın word dosyasını göndermeni rica etmiştim sen bana göndermiştin, o sendin değil mi?
Arkadaslar neden birbirinizi kırıyorsunuz .
Aylin Hanım cok mukemmel doktor olabilir ama bir hastasında bu mukemmeligi tutmayabilir , ne yani insanlar deneyimlerini paylasmıyacaksa bu forum neden var tabii ayarında .
Ben en iyi doktora burun ameliyatı yaptırdım adam 1 numara ama benımkısı guzel yapmadı , yapamaz mı ?
Bende gelip burada doktora hakaret etmeden yazdım ki diger arkadalara yardimci olmak anlamadında . Benim gibi sorgulamadan yapmasınlar diye .
Selenn arkadasda cok yardımsever bence cok guzel bir dosya hazırlamıs bayaaa arastırmıs bende ozelden istedim .
Hatta Tugrul Turan listeye aldım ama beni ceken agrisiz sizisiz yapması oldu valla:)
Aylin Hanım cok fanları var valla allah korusun benimkisini olurda yapar ve guzel olmazsa buraya gelip birseyde yazamam:))
Birde Naci Celige gidicem daha once gorustum ...
Haydi arkadaslar birbirimizi kirmayalaım doktorlar para kazanıyor sonuctan en cok biz etkieniyoruz hem saglımız hem psikolojımız etkileniyor .
Birbirimize yardimci olalim lutfen
selencim ben senden o kendin için hazırladığın word dosyasını göndermeni rica etmiştim sen bana göndermiştin, o sendin değil mi?
Arkadaslar neden birbirinizi kırıyorsunuz .
Aylin Hanım cok mukemmel doktor olabilir ama bir hastasında bu mukemmeligi tutmayabilir , ne yani insanlar deneyimlerini paylasmıyacaksa bu forum neden var tabii ayarında .
Ben en iyi doktora burun ameliyatı yaptırdım adam 1 numara ama benımkısı guzel yapmadı , yapamaz mı ?
Bende gelip burada doktora hakaret etmeden yazdım ki diger arkadalara yardimci olmak anlamadında . Benim gibi sorgulamadan yapmasınlar diye .
Selenn arkadasda cok yardımsever bence cok guzel bir dosya hazırlamıs bayaaa arastırmıs bende ozelden istedim .
Hatta Tugrul Turan listeye aldım ama beni ceken agrisiz sizisiz yapması oldu valla:)
Aylin Hanım cok fanları var valla allah korusun benimkisini olurda yapar ve guzel olmazsa buraya gelip birseyde yazamam:))
Birde Naci Celige gidicem daha once gorustum ...
Haydi arkadaslar birbirimizi kirmayalaım doktorlar para kazanıyor sonuctan en cok biz etkieniyoruz hem saglımız hem psikolojımız etkileniyor .
Birbirimize yardimci olalim lutfen
ben ameliyat olmadım canım:) selenden kendisi için hazırladığı dosyayı istemiştim o da sağolsun gönderdi:)Sen kime ameliyat oldun şeker???
Evet canım. Bir yıldır araştırıp oluşturduğum word dosyasını sanada göndermiştim. Umarım doktorlar ve iletişim bilgileri için sana faydası olmuştur. Benim burada insanlara bir yığın doktor ile görüşün araştırın word dosyasını isterseniz göndereyim dememin nedeni; budur diyebileceğiniz doktor ile görüşebilmeniz için Istanbuldaki bütün doktorların iletişim bilgilerini araştırmak zorunda kalmamanızdır. Ben uğraştım zaman kaybettim siz neden zaman kaybedesiniz. Hep söylüyorum belki bir gün biri Allah razı olsun der
Biraz dağınık hazırlanmış 220 sayfalık Göğüs Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım sayfalarının özetide var. Yani tüm arkadaşlarımız kime ameliyat olmuşlar ameliyat sonrası neler yazmışlar dökümü var. Ben özelden bu dosyayı herkese gönderiyorum, isteyen istediğini düşünsün.
Cok tesekurler selenn
Arastırmacı gazetecı gıbısın
Herkes kendı doktorum iyi diyor ne guzel valla demekki sonucdan memnunlar .
Darisi basıma benim simdiye kadar pek memnunlugum olmadı ama neyse :)
Nacı celıge sakak germe diye gittim risklerini anlattı botoks yaptı kırısıklıklar gıttı ama kaşim hala dusuk :)
Fethi Orak sosyetenın 1 numaralı doktoru , muayahanesi tiklim tiklim , arkadasım burun oldu cok guzel oldu ben oldum , benimkisini yapamadı
Inallah bu sansızlık bundan sonra duzelir .
Sonuc olarak magdur biz oluyoruz , insallah bende bir gun sizin gibi doktorumu overim burada :)
ben ameliyat olmadım canım:) selenden kendisi için hazırladığı dosyayı istemiştim o da sağolsun gönderdi:)
canım yaa, çok sağolasın çok güzel bi dosyaydı o. ben senin o olduğunu ilk başta anlayamamıştım, anlasaydım zaten neden sorulanlara cevap yazmıyosun falan demezdim.. sen çok iyi bi insansın ben seni biliyorum, bikaç kere mailleşmiştik.. hiçbir şeye takılma sen burdakilere yardımcı olmak için yazıyorsun bu açıkça belli zaten.. çok öpüyorum, teşekkürler tekrardan..
Kızlar selam cuma ameliyat olmayı planlıyorum ama sütyen bedenleri konusunu bi türlü anlamadım. Benim meme ucumdan kesecekmiş çünkü kocamanlar. göğüslerim meme ucundan ibaret yani..dr 375 cc koyalım diyor acaba o kaç beden oluyor? ben iri göğüslerim olsun istiyorum.
mesela adriana limanın kiler kadar istiyorum. boyum uzun olduğundan top gibi durmasın istiyorum.
375 cc kaç beden sütyen acaba? ben 90 istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?