Göğüs Ağrısı

kumandapili

♀️
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2018
689
1.864
113
Kızlar merhaba, reglim iki gün gecikti, normalde de çok düzenli olmaz üç dört gün oynar fakat yaklaşık üç gündür göğüslerim inanılmaz ağrıyor, neredeyse iki beden de büyüdüler. Ara ara da regl sancısı gibi sancım oluyor ama bir türlü olamıyorum. Gebelik belirtisi olabilir mi? Beklediğim ya da planlanan bir gebelik sürecim yok şu anda ama bu ağrılar bir acaba mı dedirtti.
Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden 🌸

Kızlar merhaba, reglim iki gün gecikti, normalde de çok düzenli olmaz üç dört gün oynar fakat yaklaşık üç gündür göğüslerim inanılmaz ağrıyor, neredeyse iki beden de büyüdüler. Ara ara da regl sancısı gibi sancım oluyor ama bir türlü olamıyorum. Gebelik belirtisi olabilir mi? Beklediğim ya da planlanan bir gebelik sürecim yok şu anda ama bu ağrılar bir acaba mı dedirtti.
Cevaplarınız için teşekkürler şimdiden 🌸
Evet ihtimal yüksek :)))
Benim göğüs ucu hassasiyeti vardı regl zamanı biterdi ama bitmedi oradan anladım

Aynı şekilde benim de şu ay için planlanmış bir şey yoktu ama yumurtlama döneminin arkasına göğüslerim iki katına çıktı, duygusal değişimler yaşamaya başladım ve kasık-alt karın ağrısı ve bel ağrısı yaşamaya başladım. Öyle olunca acaba mı dedim. Henüz adet gecikmesi olmadı. Sizde adet gecikmesi de olmuş aslında test yaptınız mı?

Hayır test yapmadım henüz. Yani regl öncesi hep böyle sancılı ağrılı geçiyor ama bu kez bir farklı gibi geldi. Yarın test alacağım hala olmazsam. İştahım da çok açık her şeyi yiyorum

Ağrınız ne zaman başladı? Zaten hamilelik ve regl ağrısı çok benziyormuş ama anladığım kadarıyla zamanlaması farklı. Adetten bir iki gün önce olması gereken belirtiler 1 hafta veya daha önce olduğunda hamilelik belirtisi oluyormuş

Ağrınız ne zaman başladı? Zaten hamilelik ve regl ağrısı çok benziyormuş ama anladığım kadarıyla zamanlaması farklı. Adetten bir iki gün önce olması gereken belirtiler 1 hafta veya daha önce olduğunda hamilelik belirtisi oluyormuş
adet tarihimle hemen hemen aynı pms belirtileri gibi aslında ama çok şiddetli

Back
X