• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gögüs ağrısı ve korkuu :(((

yekruye

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
2.550
932
108
arkadaşlar bi sorum olcak..üç hafta önce annemi yolcu ederken dışarda bekledik çok soğuktu biraz üstüm ince kalmıştı. rüzgarda esiyodu derken o gün sıcaklığıyla bilemedim ama ertesi gün kolumu kaldırınca sol gögsümün üstü ağrıyodu kolumu kaldınca gerilio gbi oluyodu. nese havlu koydum sıcak tuttum o ağrı gitti ama snra sol gögsümün altı sol yan tarafı sırta doğru olan kısım kolum sırtım ağrı yaptı ölee çok şiddetli değilama sızı gbi ağrıyo annem kas ağrısıdır dedi. üşütmktn olmuştr dedi ama bn korkuyom kalbimde bişeymi var die iki gündürde bööle heycanlı gibiyim kalbim ağzımda atıyo sanki :)sizce ne olabilir fikri olan varmı korkuyom doktora gitmeye hadi kalbimde bişey varsa die :( fikir verin arkadaşlarr lütfenn:26: :18:

bi fikri olan yokmu arkadaşllar bn hangibölüme gideyim bu bölüme yazdım ama bilemedim ne yapsam:(

üşütmüş olman büyük ihtimal ama şikayetlerin devam ediyorsa git korkma asıl gitmezsen kork önemli gögüs agrısı cok gecmiş olsun

Back