• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Göğüs ağrisi ve gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Buyuk_umutlar

🇦🇿🇹🇷
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2020
3.847
3.428
133
Merhaba arkadaşlar. Ben daha 5 gun oldu hamile olduğumu oğreneli. Şu an testlerim koyu. Adetime 2 gun var. Her zaman adet oncesi göğüs ağrim olurdu. Çoğu zaman daha erken başlardi. Biliyorum hamilelik belirtisi de gogus agrisi ama adet zamanindaki gibi tipki. Korkuyorum adrt olurum diye. Aranizda hem adet oncrsi, hem de gebelikde ayni göğüs agrisi yaşayan var mi?

Merhaba arkadaşlar. Ben daha 5 gun oldu hamile olduğumu oğreneli. Şu an testlerim koyu. Adetime 2 gun var. Her zaman adet oncesi göğüs ağrim olurdu. Çoğu zaman daha erken başlardi. Biliyorum hamilelik belirtisi de gogus agrisi ama adet zamanindaki gibi tipki. Korkuyorum adrt olurum diye. Aranizda hem adet oncrsi, hem de gebelikde ayni göğüs agrisi yaşayan var mi?
Ben de öğreneli 1 hafta oldu daha yeni acımaya başladı göğüslerim

Kızlar 5+3 hamileyim daha keseyi görmedik kısmetse cuma gorucez ama aşırı göğüs ucu acısı yaşıyorum var mı bildiğiniz bir yöntem iyi gelen birşey cildiricam parçalanıyor sanki

Back
X