Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım gebelik belirtisi diye okudum çokça kezKızlar merhaba adetim 28 martta oldu pcos hastasıyım ama bu ay ilk defa başıma geldi bir gögüs ağrım var her iki tarafta sızlıyo ve dokununca acıyor nedir bu ağrı yardım lütfen ?
ama imkansız bebeğim sencede öyle değil miCanım gebelik belirtisi diye okudum çokça kez
Neden imkansız olsun canım ? Erken diye miama imkansız bebeğim sencede öyle değil mi
evet aşkım ilk defa başıma geliyor böyle birşey birde bşım inanılmaz ağrıyorduNeden imkansız olsun canım ? Erken diye mi
Canım erken belirtileri olan olabiliyor okudum yani ve göğüs ağrısı uclarinin acımasi gebelik belirtisi diye biliyorum yine de erken tabi hayırlısı inşallahevet aşkım ilk defa başıma geliyor böyle birşey birde bşım inanılmaz ağrıyordu
Yaaaa tamamen seninle aynıyız benimde reglim 28 Mart, 5 gün önce korunmasız ilişki oldu.Kızlar merhaba adetim 28 martta oldu pcos hastasıyım ama bu ay ilk defa başıma geldi bir gögüs ağrım var her iki tarafta sızlıyo ve dokununca acıyor nedir bu ağrı yardım lütfen ?
Gebelik olduğunu cidden sanmıyorum adet bitti hemen eşimle birlikte oldum ama ben pcosum işteBnde boyle bir baslik acmistim bir kac ay önce bazen soguklardan yada idrar enfeksyonundan oluyo bazende gebelik
aşkım ben adet bitti hemen eşimle birlikte oldum bilmiyorumYaaaa tamamen seninle aynıyız benimde reglim 28 Mart, 5 gün önce korunmasız ilişki oldu.
Bu ay bebek deniyoruz.
Benimde göğüs ağrım düm başladı
Canjm sonra bir daha olmadın mıaşkım ben adet bitti hemen eşimle birlikte oldum bilmiyorum
ama arada birazda kassık ağrısı adet olucakmış gibiYaaaa tamamen seninle aynıyız benimde reglim 28 Mart, 5 gün önce korunmasız ilişki oldu.
Bu ay bebek deniyoruz.
Benimde göğüs ağrım düm başladı
oldu olduuuuuuuCanjm sonra bir daha olmadın mı![]()
Sende ne varmış pekiBnde boyle bir baslik acmistim bir kac ay önce bazen soguklardan yada idrar enfeksyonundan oluyo bazende gebelik
Bende canım regli bitti olduöm, sonra ben gün öncede yine oldu 2 kez oldu.aşkım ben adet bitti hemen eşimle birlikte oldum bilmiyorum
Aşkım ne yapmamız lazım pekiBende canım regli bitti olduöm, sonra ben gün öncede yine oldu 2 kez oldu.
Benimde dün kasık ağrım oldu canım.
Canım bir test yap sende picos varmış yumurtalaman belli değil,birse göğüs ucuna bak koyulaşma var mı?Aşkım ne yapmamız lazım peki
Goguslerim şişmiş hele bı tanesi diğerinden bir tık büyük ve karnım ağrıyorCanım bir test yap sende picos varmış yumurtalaman belli değil,birse göğüs ucuna bak koyulaşma var mı?
Canım bir test yap ne kaybedersinGoguslerim şişmiş hele bı tanesi diğerinden bir tık büyük ve karnım ağrıyor
Nasılsın sende problem geçtimi ?Canım bir test yap ne kaybedersin