• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs ağrısı hamilemiyim?

Sssyyyaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2019
538
550
53
Merhaba hanımlar son adetim 8 aralık döngümün 23. günü göğüsümde şişlik uçlarında dikleşme var dokunduğumda acıyor ikiside. Ve tek sol göğüsümde biraz kararma görüyorum kasıklarımdada ağrı başladı normal mi ve sizce hamilemiyim?

Valla ayni belirtiler bendede var bu ay canim.Ki asla sislik olmazdi bende.Insallah vardir ama cevremdekiler hep goguslerinden anlamisti.Yinede umitlenmek istemiyorum 🤔

Aslinda 3 gun var canim ama kullandigim bi ilactan dolayi bi 3 4 gun gecikme yapabilir dedi doktor o yuzden su an net bende bilmiyorum

Bende ilkten öyle mi diye düşündüm ama psikolojikmen acı olur mu ki?
Canim adet geçmeden hicbir belirti olmaz hatta adetin gecse bile 10gün sonra baslar belirtiler.ilk cocuk istedgmde bende cok yasardim ama baktimki olmuyo alistim sonra. Ha belkide hamilesindir bunu bilemeyiz. Bu arada gögüs hassasyetni ben yumurtlamadan adete kadar yaşarim.yeni yumurtlams olabilrmisn

Canim adet geçmeden hicbir belirti olmaz hatta adetin gecse bile 10gün sonra baslar belirtiler.ilk cocuk istedgmde bende cok yasardim ama baktimki olmuyo alistim sonra. Ha belkide hamilesindir bunu bilemeyiz. Bu arada gögüs hassasyetni ben yumurtlamadan adete kadar yaşarim.yeni yumurtlams olabilrmisn
Hesaplaeıma göre yumurtlama günümdede Göğüsümde hassaslık ve kasıklarımda ağrı olmuştı genelde yumurtladığımı öyle anlıyodum ama o günün üstüne tam bir hafta geçti ve yine tekrarladı🤔

Merhaba hanımlar son adetim 8 aralık döngümün 23. günü göğüsümde şişlik uçlarında dikleşme var dokunduğumda acıyor ikiside. Ve tek sol göğüsümde biraz kararma görüyorum kasıklarımdada ağrı başladı normal mi ve sizce hamilemiyim?
Canım bende öyleydim hatta sevinmiştim ilk defa göğüs uçlarım acıyodu çünkü daha önce yanları acırdı ama bugün adet oldum ama inşallah hamilesindir

İşte yumurtama döneminden başlıyo adet olana dek adetime 14 gün kala benim ağrılatım başlar umutlarım biter
Anladım çoğu insanın bu şekilde hamile olduğunu anlaıdğını düşünüp umutlanmıştım bakalım hayırlısı olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin

Kesinlikle psikolojik degil benim 2 oğlum var 2 düsugum var 1 erken dogumum var n bütün hamileligimi göğüs ucu agrisindan anlarim test yapmadan bilirim hamile kaldigimi yumurtlamadan 5 6 gün sonra göğüs uclarim inanilmaz derece agrir ve ara ara bicak saplanir gibi olur goguslerime.. Rabbim gonlunuze gore versin..

Bu arada benim goguslerim adet olacagim zaman agrimaz sadece hamile kaldigim zaman agrir oyuzden hemen anlarim hamile kaldimi

Kesinlikle psikolojik degil benim 2 oğlum var 2 düsugum var 1 erken dogumum var n bütün hamileligimi göğüs ucu agrisindan anlarim test yapmadan bilirim hamile kaldigimi yumurtlamadan 5 6 gün sonra göğüs uclarim inanilmaz derece agrir ve ara ara bicak saplanir gibi olur goguslerime.. Rabbim gonlunuze gore versin..
Ay ne güzel umut oldunuz bana daha 23 yaşındayım ikinci denemem ama polikistik overım var çok şükürki kilom yok adetim düzene bindi dört aydır yumurtladığım günü biliyorum hissediyorum ama yinede korkuyorum ya olmazsa hamile hiç kalamazsam diye inşallah dediğiniz gibidir benim içinde belirtidir.

Bu arada benim goguslerim adet olacagim zaman agrimaz sadece hamile kaldigim zaman agrir oyuzden hemen anlarim hamile kaldimi
Benimde şimdiye kadar adet olucağım zaman göğüslerimde değişiklik olmazdı kasıklarımda ağrı olurdu ama göğüsle ilk defa yaşıyorum

Back