Merhaba hanımlar adetime 12 gün var ve gögüslerimde dünden beri sızlama ve agrı var bu ay hsg çekildim şükür bir problem cıkmadı acaba diyorum bu kadar erken başlayan gögüs agrısı gebelik belirtisi olabilir mi ? Çünkü normalde 5-6 gün kala başlardı agrım.
Canim adetine 12 gun varsa 2 gun once yumurtlama olmustur. Cok cok erken belirti aramak icin. Icini ferah tut. Bebisin yoldaysa hic belirti olmadan da gelir
İnşallah bende güzel haberler alırım. Bende tahmini yumurtlamamdan 3-4 gün sonra gögüslerimde değişiklik hissettim normalde adete bi kaç gün kala başlardı bu sefer baya erken başladı agrısı hiçte geçmedi bakalım son 7 gün inşallah psikolojik değildir. Yazarım burdan olumlu yada olumsuz :)
Ben de az önce çift çizgi gördüm . Kan tahlili inşallah çarşamba günü olacak benim . Şu kadarını söyleyeyim benim son 10 gündür sürekli gazım vardı karnım şişti . Göğüslerim 1 haftadır normalden daha büyük görünüyordu . Istahim arttı ki 2 kilo almışım bu ay . Ben de bu belirtiler oldu .
Evet vakti gelmeden olmuyor arkadaşım 4 sene ugraştı aşılama tüp bebek olmadı sonra bıraktı artık olmıcak diye o ay hamile kaldı. Rabbim sağlıkla nasip etsin herkese inşallah.