Gebeliğe Hazırlık Gögüs agrısı belirti olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Elen123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2017
1.189
1.036
133
Merhaba hanımlar adetime 12 gün var ve gögüslerimde dünden beri sızlama ve agrı var bu ay hsg çekildim şükür bir problem cıkmadı acaba diyorum bu kadar erken başlayan gögüs agrısı gebelik belirtisi olabilir mi ? Çünkü normalde 5-6 gün kala başlardı agrım.

Canim adetine 12 gun varsa 2 gun once yumurtlama olmustur. Cok cok erken belirti aramak icin. Icini ferah tut. Bebisin yoldaysa hic belirti olmadan da gelir:KK25:

Regline 12 gün kala belirti yaşamak çok çook erken. Ama göğüs ağrısı gebelik belirtisidir. Ama sizin şuanki psikolojik olabilir

Olabilir belkide hormon değerlerim şaştı iyice yada kendi kendime belirti arıyorumdur :(

Benim de adetime 12 gun var agzımın tadı yok cok acıkıyorum ama psikolojik mi bılmıyorm ınsallah olur canım Allah kimsenin kucagını bos koymasın

Cn

Cnm bnmde erkn 10 gunden fazladir agri baslamisti .dokunamiodum yan yatamiodum bnmde oyle adete yakin yada hic olmazdi megerse bise varmis

İnşallah bende güzel haberler alırım. Bende tahmini yumurtlamamdan 3-4 gün sonra gögüslerimde değişiklik hissettim normalde adete bi kaç gün kala başlardı bu sefer baya erken başladı agrısı hiçte geçmedi bakalım son 7 gün inşallah psikolojik değildir. Yazarım burdan olumlu yada olumsuz :)

Benim de adetime 12 gun var agzımın tadı yok cok acıkıyorum ama psikolojik mi bılmıyorm ınsallah olur canım Allah kimsenin kucagını bos koymasın

Amin canım inşallah rabbim herkese nasip etsin annelik duygusunu. 15 aydır bekliyorum hsg çekildim bu ay bi sorunda yok neden olmuyor anlamıyorum.

Amin canım inşallah rabbim herkese nasip etsin annelik duygusunu. 15 aydır bekliyorum hsg çekildim bu ay bi sorunda yok neden olmuyor anlamıyorum.
Cnm bnde ekimde cekildim kasimda asilama oldu tutmadi sonra kendiliginden hamile kaldim bnce hsg nin etkisi oluo tutuo ins.saglicakla olur

Ben de az önce çift çizgi gördüm . Kan tahlili inşallah çarşamba günü olacak benim . Şu kadarını söyleyeyim benim son 10 gündür sürekli gazım vardı karnım şişti . Göğüslerim 1 haftadır normalden daha büyük görünüyordu . Istahim arttı ki 2 kilo almışım bu ay . Ben de bu belirtiler oldu .

Back