• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğüs acısının geçmesi halindede gebelik olurmu

emilarun34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2023
62
18
3
27
Yumurtlama döneminden beri göğüsler şişti ve acıyordu reglme 2 gün var ve göğüslerim indi acıda yok çok hafif bastırınca var bu şekilde hamile kalan oldumu yoksa adetmi olucam yine genelde böyle olup ben adet oluyordum

canım bende hamileyim çok yeni daha keseyi bile göremedik değerim artıyor sürekli, pazartesi görcez nasip olursa bende de hiç göğüs hassasiyeti yok 1 2 gün ucları acıdı gectii

Birde benim reglim çok ağır geçer ama kasık ağrım 1 hafta önceden başlamıştı hala oluyor hiç kontrole gitmwdiğim için dw korkuyorum umarım sorun yoktur bir önceki ayda kimyasal olmuştu cünkü

Hayırlı olsun canım benim sağlıklı gebelik diliyorum umarım bende hamileyimdir dua et banada ❤️
ederim tabii ki çok teşekkürler bu arada burdan belirti okuyup kendinizde aramayın hiç çünkü her insanın bünyesi ve vücudu o kadar farklı ki ve de genelde regl belirtileriniz nasılsa hamilelikte dw öyle oluyor gibi mesela reglden önce dw beyaz akıntı gwlir ama bi bakmışsın hamilesin mesela benim regl olmadan önce de hiç göğüs hassasiyetim olmaz hala yok. Mide bulantısı falan hç yok bende bazen acaba gerçekten hamile miyim diye sorguluyorum kendimi

Yumurtlama döneminden beri göğüsler şişti ve acıyordu reglme 2 gün var ve göğüslerim indi acıda yok çok hafif bastırınca var bu şekilde hamile kalan oldumu yoksa adetmi olucam yine genelde böyle olup ben adet oluyordum
Hamilelik olunca göguste hassasiyet göğüs uçları kararmaya başlıyor

Back