Gögsünde fiproadenom olanlar yardım :(

seni_seviyorum

kocişini çok seviyor
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
383
31
123
merhaba arkadaşlar ben sağ göğüs ağrısı ile doktora gittim doktorum bileteral (iki taraflı) meme usg istedi fakat sol göğsümde kitle çıktı hipoekoik kitle saat 12 hizasında 15çarpı 8.1mm boyutunda çok üzüldüm
prolaktin hormonumada baktı ksnda o da normal değer 25 olması gerekirken benim ki 40larda onun için 30 günlük bir ilsç verdi
ama kitle için yaşın çok genç çıkarılması gerekiyor bunlar kanser zeminli kitleler olabiliyor dedi bunasıl bişi arkadaşlar böle bişi yaşayan var mı hiç hemen alınmalı mı

ya forum olarak çok ilgisiz ve bencilsiniz sadece kendinizi ilgilendiren şeyler le ilgilenin siz tamam mı insan konu ile ilgili bilgisi olmasa bile bir geçmiş olsun der! burada önemli bir şey paylaşıyoruuz kimsenin umrunda değil

ne demiş atalarımız el elin eşeğini ıslık çalarak ararmış... çok ilgili olduğunuz için tşk ederim değerli forumdaşlar....

Son düzenleme:

iyi geceler!!!!

konunuzu simdi fark ettim, lutfen kusura bakmayin.... Öncelikle cok gecmis olsun....
sinirlenmeklle haklisiniz, insan ancak basina gelirse anliyor sagligin ne kadar önemli oldugunu....
benimde sag gögusumde kist var... gerci 3 senedir vardi, gecen baya agriyinca doktora gittim.... 3 sene önce ki, kist gögus altindaydi, simdi ise gögus ucuna kadar gelmis... gecen carsamba doktor emin olmak icin sag gögumse 3 kez film cektti, sonrada gögus ucundaki siviyi aldilar... deyisen bisey yok, yine ara sira agriyor, dun baya bi agridi gögusum, haftaya yine doktora gitmeyi dusunuyorum...
benimki iyi huyluymus, doktor korkulacak bisey olmadigini söyledi, ama yinede icim rahat deyil

geçmiş olsun canım
RABBİM yar ve yardımcın olsun ,umarım kötü bir şey çıkmaz RABBİM şifalar versin AMİN

çok geçmiş olsun inşallah iyi huyludur sıvıyı patolojiye göndermediler mi? siz içinizi rahat tutmaya çalışın dicem malum bende aynı durumdayım ve hala muallak benim kitlem için kanser zeminli deniliyor buda beni baya yıprattı ama yapıcak bişi de yok malesef tekrar çok geçmiş olsun ilginiz için teşekkür ederim

saol, sana da cok gecmis olsun, Allahim yar ve yardimcin olsun...bi doktorla kalma, 2, 3 doktora daha görun bence... lutfen icini rahat tutmaya calis, sanki icimden temiz gibi geliyo... siviyi patolojiye gönderdiler, ama daha sonuclar gelmedi bekliyoruz... gelmesse eger sonuclar ben kendim gidecem doktora....canim sana brokoli kurunu önerecem, gecen netten arastirdim da, bende bu hafta basliyacam sende basla istersen....

Hemen hemen her iki kadından birinin göğsünde Fibroadenom (Fibrokist)Brokoli Kürü oluşabilmektedir. Bu fibrokistlere karşı 21 günlük mükemmel bir tamamlayıcı tedavi yöntemidir.

Hazırlanışı: Kaynamakta olan yarım litre suya 200 gr taze brokoliyi atın ve 5 dakika haşlayın. 5 dakika tamamlanınca ocaktan indirinve ılıdığında süzünüz.

Uygulama: Elde edilen brokoli suyunun yarısını sabah diğer yarısını da öğle yemeğinden 20 dakika önce için. Haşlanmış brokoli parçalarını tüketmenize gerek yoktur.

Göğüs ağrılarınızın ve fibrokistlerin yavaş yavaş yok olduğunu görebilirsiniz. Ancak Brokoli kürü uyguluyorum diye kesinlikle hekim kontrol ve önerilerini ihmal etmeyiniz. Gerekirse 21 günlük bu kürü bir hafta aradan sonra tekrarlayabilirsiniz.

Dikkat 1: Hormonlu ve transgen tohumdan elde edilen brokoliyi bu amaçla kullanmayınız. Satın alacağınız brokolinin taze ve diri olmasına dikkat ediniz. Sararmış olan brokoliyi satın almayınız. İhtiyacınız olan yirmibir günlük brokoliyi 200-250 gramlık porsiyonlar halinde derin dondurunuzda saklayabilirsiniz.

Derin dondurucuda sakladığınız brokoli altı ay boyunca etkin özelliğinden hiçbir şey kaybetmez. Kürü uygulayacağınız yirmibir gün boyunca uzun ara vermemeniz gerekir. Bu nedenle ihtiyacınız olan yirmibir günlük brokoli miktarını stoklamanızı öneririm.

Dikkat 2: Bu kürü uygularken, kahve, çikolata, ceviz (tazesi veya kurusu), portakal ve portakal suyu, taze beyaz üzüm tüketilmemelidir.

Dikkat-3: Göğüste teşhis edilen Fibroadenom "solid kitle" olarak tanımlanmış ise, brokoli kürü göğüste bulunan solid-kitle üzerinde etkili değildir. Göğüsteki fibrokistlere karşı etkilidir. Yani, kist olarak tanımlanmış olması gerekir.

Eğer, hekiminiz göğüsteki fibroadenom'u kist veya kistik yapı olarak tanımlamış ise, bu taktirde brokoli kürünü uygulayabilirsiniz.

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu
Etiketler : fibroadenom, fibroadenom bitkisel tedavi, fibrokist, fibrokist bitkisel tedavi, ibrahim saraçoğlu, meme kisti, meme kisti bitkisel tedavi

Arkadaşlar bu fibroadenomun neden oluştuğuna dair bilgisi olan var mı? ben 2 hafta önce biyopsi oldum. Bu kitle tekrardan çıkar mı herhangi bir ilaç tedavisi filan uygulanıyor mu?Bilgi verirseniz çok sevinirimmmm...

Konu içeriği nedeniyle "Jinekoloji" başlığına taşındı.
Konuları ilgili başlıklar altında açarsanız daha fazla cevap alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…