Sol gogusumun altinda gidip gelen bir bicak saplanma agrisi var. Anlamadim gitti. Ama cok korkulu bisi nefes aldigimda veya ani hareket edince daha da agir hissediyorum bu agriyi. Sizce ne olabilir?
Bence mide ağrısı olabilir,ya da kas spazmı
benim de göğsümün altında bazen ağrı oluyo çünkü,çok yediğim zaman mide krampı gibi göğsümün altına vuruyo genelde...
Tskler arkadaslar cvplariniz icin, valla cok korktum ilk defa boyle birseye rastladim korkunctu, aslinda karnimdada cok sislik var, gazmi aciba bu agri olmazsa bir doktoa giderim yarin
canım o bendede oluyor anı hareketten dolayı oluyor galıba sol gogsumun altında bırden sankı bıcagı batırmısda cekmsı gıbı agrı gıryor nefesın kesılıor o an nefes alansmı almasanmı dıye dusunuyorsun
aynen canim ya..valla ilk oldugunda kalbime birsey oldu sandim agrisi cok kotu..ama bilmiyorum gaz diyor arkadaslar da dusunuyorum gaz da olabilir aslinda karnim cok sis cunku bilmiyorum
bılmıorum ama gazın kalbın orda ne ısı olabılırkı enteresan banada dıorumya oluyor allahım sana gelıorumd ıorum o derece sankı kalp krızı gıbı tovbe tovbe
benide dusunduren o zaten gazin orda ne isi var ne bileyim benimde aklim karisti. Ama icim rahatladi en azindan yanliz deilmissim bu konuda. He aynen bende kalbime birseyler oluyor saniyordum
aynı kaderı paylasıoruz ben bı sıte bulduk doktor ıle ılgılı bır yıgın var doktor oraya sorucam ama gecen gun belım ıle ılgılı bı soru sorudm ıcın 1 hafta sonra yenı sorumu sorabılrmısım :d beklıorum sımdk