Göğsümden yeşil renk süt geliyor

adven

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2017
352
430
103
Merhaba kızlar, birkaç gün önce iki göğsümde hassasiyet ve dolgunluk hissettim. Sol gogsumu sıkınca oldukça koyu renk gri yeşil arası bir süt geldi. Bu arada çocuğum üç buçuk yaşında ve bir buçuk yıldır emzirmiyorum. Sıkıp bosaltinca rahatladı ama bugün yine sıkınca gelmeye başladı. Sağ göğsümden de geliyor sıkınca ama o beyaz. Ne yapmalıyım bu durumla karşılaşan oldu mu? Fikir verirseniz çok sevinirim Bu arada tek bir kanaldan gelen yeşil diğerleri beyaz renk

Hemen doktora gidin lütfen

Bende de olmuştu böyle süt gibi mi desem yağ gibi mi. Doktora gittim hormon testi istedi bisey çıkmadı. Göğsünle oynayıp damarları uyandirdiysan gelmiş olabilir uğraşma kendi kendine kesilir demişti.

Bende de olmuştu böyle süt gibi mi desem yağ gibi mi. Doktora gittim hormon testi istedi bisey çıkmadı. Göğsünle oynayıp damarları uyandirdiysan gelmiş olabilir uğraşma kendi kendine kesilir demişti.
Sizinki de koyu renk miydi böyle yeşile yakın. Aslında kadın doğuma gittim hiç oralı olmadı ama doktorlara da güvenemez oldum.

Sizinki de koyu renk miydi böyle yeşile yakın. Aslında kadın doğuma gittim hiç oralı olmadı ama doktorlara da güvenemez oldum.
Ya benimki böyle sanki yağ gibiydi peceteye sildigimde izi kalıyordu bence bir süre ellemeyin eğer yine gelmeye devam ederse mutlaka doktora gidin

Bence hemen Genel Cerraha gidin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…