yasım daha 22 umarım kötü birşeyyoktur internetten araştırdım meme kanseriinin belirtisiymiş.
yasım daha 22 umarım kötü birşeyyoktur internetten araştırdım meme kanseriinin belirtisiymiş.
Hareket ediyo mu? Hareketliyse fibroadenomdur o zarari olmaz, sadece her uc ayda bir ultrason kontrolune gitmen gerekir buyumeyi gozlemlemeleri icin cok buyurse ameliyat ederler tabi ameliyatlik hale gelmesi icin uc dort yil gerekiyo. Eger hareketsizse meme kanseri belirtisi olabilir. Her iki ihtimal icin de doktora git icin rahat etsin. Ben fibroadenom oldugunu dusunuyorum ama icime oyle dogdu :) gecmis olsuungecmis olsun canim.
benimde iki gundur gogsumum icinde bir beze gibi bisey var ve cok aciyor. ona bastirinca cok siddetli bi bicak yarasi gibi aci veriyor. gogusumun ic kisminda sadece bir gogsumde bu. acaba ciddi bisey olabilrmi sizde kizlar ?
peki o dedigin sey acima yaparmi ? ben parmagimla bastirdikca cok ama cok aciyor. ve yuvarlaklik bulamadim. sanki ezilmis beze gibi hissettim. o dedigin aci yapiyomu ?Hareket ediyo mu? Hareketliyse fibroadenomdur o zarari olmaz, sadece her uc ayda bir ultrason kontrolune gitmen gerekir buyumeyi gozlemlemeleri icin cok buyurse ameliyat ederler tabi ameliyatlik hale gelmesi icin uc dort yil gerekiyo. Eger hareketsizse meme kanseri belirtisi olabilir. Her iki ihtimal icin de doktora git icin rahat etsin. Ben fibroadenom oldugunu dusunuyorum ama icime oyle dogdu :) gecmis olsuun
Aci yapabilir. Sneinkiler daha kucuktur o zaman. Her adet dongusunde buyur onlarpeki o dedigin sey acima yaparmi ? ben parmagimla bastirdikca cok ama cok aciyor. ve yuvarlaklik bulamadim. sanki ezilmis beze gibi hissettim. o dedigin aci yapiyomu ?
Hiç bi fikrim yok. Aslında elime yuvarlak bişeyler gelmiyor. Yeni fark ettim hiç bişey yok gibi sanki. Sadece göğüsümde bastırdıkça sadece biryerine yani, o an acı veriyor,Aci yapabilir. Sneinkiler daha kucuktur o zaman. Her adet dongusunde buyur onlar
Anladiim beze gelmiyosa sadece aci varsa o yuzden olabilir yine bi takibe alin sizHiç bi fikrim yok. Aslında elime yuvarlak bişeyler gelmiyor. Yeni fark ettim hiç bişey yok gibi sanki. Sadece göğüsümde bastırdıkça sadece biryerine yani, o an acı veriyor,
. Birde benim pijamamda önde tam Göğüs hızasında düğmeler var birde çok yüzüstü yatarım ben acaba o düğmelermi ezip zedeledi diye düşünüyordum. Çünkü bu acıma olayı sadece 3 gündür var.
valla bende cozemedim. ben bide saglik konularini ciddiye aliyorum ve herkesin ciddiye almasini tavsiye ederim cunki hafife gelicek birsey degil. para ile satin alamiyoruz sagligimizi geri..Anladiim beze gelmiyosa sadece aci varsa o yuzden olabilir yine bi takibe alin siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?