• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Onkoloji - Kanser ve Türevleri Göğsümdeki kist

hiç korkma benmde kistlerim vardı 2 göğsümde hemde biri göğüs ucuna da o yüzden birz serti orası ..ben lenf kanserini atlattığım için şüpheliydi fibroadenomdu benimkilerde ama aldırdım estetik dikşle tabi halaa iz var keşke aldırmsydımda diyorum drlr iyisini bilir de..eğer öyle bi şüphe yoksa aldırma hepsini biyopsi ile alsınalr iğnme ucuyla araştırsnlr kopla yarmalarına gerek yok kalsın ilerde geçer..pişman oldum ben:(

merhaba arkadaşlar.

ben 24 yaşındayım bekarım.sol göğsümde ribroadenom isimli 11 mm çapında bi kist var.ablam 2 yıl önce göğsünde kist olduğunu farketti oda fibroadenomdu ameliyatla alınıp biyopsi yapılmasını gerektiği söyledi doktor ve ablam aldırdı temiz çıktı sonucu.bende ablamda çıkınca bendede olabilir mi düşüncesiyle gittim bendede çıktı.bazen çok ağrı oluyor koluma bile vuruyor ağrısı.eylül ortasında tekrar kontrole gideceğim 1 milim bile büyüdüyse alıp bakalım biyopside dedi doktor.küçülme varsa almayacak ama sanki büyüdü.elimle kontrol ediyorum büyümüş sanki:43:

çok korkuyorum.iyice psikolojim bozuldu.aramızda bu durum başından geçen yada yakınlarının başından geçen arkadaşlar varsa beni bilgilendirebilir mi:43:

teşekkür ediyorum şimdiden:71:

bende unıversıtedeyken yasamıstım aynı durumu ama ismini hatırlamıyorum sag gogsumde farkettım ılk once saat 12yonunde bılye kadar dıyebılcegım buyuklukteydı adet zamanlarında buyur sonrasında kuculurdu ultrasonda bakıldıgındaysa sagda 2 solda 1 toplam 3kıst oldugu ortaya cıktı ılk gıttıgım doktor cok endıselendırdı ama farklı doktorlarada gorununce korkulacak bısey olmadıgı son zamanlarda sık rastlanan zararsız ve kendılıgınden gecebılecek bısey oldguunu soyledı doktorum gercektende kendılıgınden gectı ama dedıgım gıbı ısmı cısmı neydı hatırlamıyorum stres yapma kendıne cunku strestede buyuyebılıyolarmıs bı de dıkkat ettın mı agrı yaptıgı donemlerı yanı adet zamanına denk gelıyo mu

Merhaba benimde gogusumde fibroadenom kist var. birkac doktora gittim hepsi alalim dedi. Gogus ucuma dogru ilerledigini hissediyirum ve gogus ucunu inanilmaz sizlatiyor. Bazilari sakin aldirma diyo bazisida aldir gitsin diyor. Birde birsey soracagim maliyeti nekadar oluyor biliyor musunuz. Kizlar cevabiniza ihtiyacim var :(

Back