merhaba arkadaşlar.
ben 24 yaşındayım bekarım.sol göğsümde ribroadenom isimli 11 mm çapında bi kist var.ablam 2 yıl önce göğsünde kist olduğunu farketti oda fibroadenomdu ameliyatla alınıp biyopsi yapılmasını gerektiği söyledi doktor ve ablam aldırdı temiz çıktı sonucu.bende ablamda çıkınca bendede olabilir mi düşüncesiyle gittim bendede çıktı.bazen çok ağrı oluyor koluma bile vuruyor ağrısı.eylül ortasında tekrar kontrole gideceğim 1 milim bile büyüdüyse alıp bakalım biyopside dedi doktor.küçülme varsa almayacak ama sanki büyüdü.elimle kontrol ediyorum büyümüş sanki
çok korkuyorum.iyice psikolojim bozuldu.aramızda bu durum başından geçen yada yakınlarının başından geçen arkadaşlar varsa beni bilgilendirebilir mi
teşekkür ediyorum şimdiden
tatlım sen şuanda ilaç kullanıyor musun..şu küçük mavi olandan :)
yaşım 41 -8mm kistim var ve şekli bozuk dendi şekli bozuk olan kistlerin kanser olma yüzdeside cok yüksek mamagrafi sonucunu bekliyoruz onda da kötü çıkarsa ya kisti alacak ya biyopsi yapılacak şükret bak en azından şekli bozuk falan denmemiş....
2 gün agladım sonra alıştım susma devresini yaşıyorum bu halimede şükür...
yok canım kullanmıyorum.8 mm'den büyük olanlar ilaçla küçülmüyor dedi doktor.
hmm küçük olanları da geçirmiyor zaten sadece büyümesini engelliyor..öyle yaşamaya alıştım ben ama sakın aksatma..ben 6 ayda bir ultrason çektiriyorum takip ediliyor..sende kafana takma ama kontrolerini yaptır elinle kontrol et ama sakın baskı uygulama darbelerden korumaya çalış çamaşırını çok sıkı kullanma :) dikkat et gerisini takma :):):)
çok teşekkür ederim canım desteğin içinEylülün ortasında gideceğim kontrole.bakalım ne olacak.elimde arada kontrol ediyorum bazen büyük gibi bazen küçük gibi pek bişeyde anlayamıyorum.büyüdüyse alacağız yoksa dahada büyüdüğünde göğsünde çukurluk oluşur dedi Ameliyatı çok basit ama genede ameliyat işte can tatlı korkuyorum ben
Iyiki varsınız çok desteksiniz biricik kk
çok teşekkür ederim canım desteğin içinEylülün ortasında gideceğim kontrole.bakalım ne olacak.elimde arada kontrol ediyorum bazen büyük gibi bazen küçük gibi pek bişeyde anlayamıyorum.büyüdüyse alacağız yoksa dahada büyüdüğünde göğsünde çukurluk oluşur dedi Ameliyatı çok basit ama genede ameliyat işte can tatlı korkuyorum ben
Iyiki varsınız çok desteksiniz biricik kk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?