Gogsumde kitle hissettim

Merhaba çocuk emziriyorum dun dusta gogsumde bir kitle hissettim çok korkuyorum kanser mi diye acaba

• Normal

OY: 3 100,0%
  • normal

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3

Dunya07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2018
21
5
1
31
Merhaba çocuk emziriyorum dun dusta gogsumde bir kitle hissettim çok korkuyorum kanser mi diye acaba yağ bezesi olma ihtimali varmi yani böyle bi durumlar karsi karsiya kalan biri varmı

Kist de olabilir ihmal etmeyin doktora görünmek en iyisi..

Cnm dur hemen, her hissedilen kitle kötü olsa oooooo kadın kalmaz. Üstelik emxiriyorsun, tıkalı bir süt bezesi olamazmı? Niye En kötüsünü düşünüyosun ?

Büyük olasılıkla süt bezesidir.Emzirme döneminde olan bir arkadaşımın da böyle bir sorunu oldu.Tum kontrollerini yaptirdi ve doktoru hicbir sorun olmadigini soyledi.Kendiliginden geçti sonrasında ....bizi de doktor kontrolünden sonra haberdar et ama

yani sanki haraket ediyor gibi çünkü kalıba kanser tas gibi hareket etmiyormus

Kendimi o kadar kotu hissediyorum psikolojim falan alt ust bide bu ay hayatimin en kotu oldu sanki hersey ust uste geldi oturup aglasam heralde sabaha kadar susmam

Meme için doktora gittiğimde bana risk tablosu çıkarmak adına bazı sorular soruldu. 30 yaşından evvel Doğum yapıp emzirmek bu riski aza indiren bir etmen. Sigara/ alkol kullanımı keza. Ailede meme- yumurtalık rahatsızlıkları varsa bu da riski arttıran bir durum.
Zaman zaman bazı masum kitleler oluşabilir, sür ya da su kesecikleri olabilir. Bence seninki de öyle masum bir şey. Kesinlikle için rahat olsun, doktor ultrason çekip elle muayene ettikten sonra anlatır sana. Korkma

Benimde bu ay meme ultrason günümdü,gideceğim gece kist olan göğsüm değil diğer göğsümde nohut gibi bişey geldi elime delirdim.
Sabah doktora gidince radyoloğa 3 kez baktırdım yinede bişey çıkmadı,tahlillerim çıkınca prolaktinim biraz yüksek çıktı ondan olduğunu söyledi doktorum.
Bir kaç gün sonra adet oldum geçti,baktım hiç bişey yok gitmiş.
Sizde emzirdiğiniz için prolaktin zaten yüksek,ondan olmuştur.
Hiç evham yapmayın,yinede gidin içinizde kalmasın kafanızı kurcalar.
5 dk ultrasonla bakılır sizde rahatlarsınız,stresi çok berbat bişey çünkü.

Gerçekten çok sagolun bir nebze icim rahatladı benim Agilemde birinci derece kanser yok sukur iste bide ikinci bebegim birinciyi iki sene emzirdim buda ikinci insallah dediginiz gibi olur

Göğsünuzdeki her kitleye kanser teşhisi koymayın hemen...bir sürü farklı şey olabilir süt kanalı tikanmıştır yag bezesi basit bir kist vsvs....

Merhaba çocuk emziriyorum dun dusta gogsumde bir kitle hissettim çok korkuyorum kanser mi diye acaba yağ bezesi olma ihtimali varmi yani böyle bi durumlar karsi karsiya kalan biri varmı
Bende emzirirken elime bir iki tane küçük kitleler gelmişti,sütüm kesildikten sonra yok oldular. Sütten kaynaklanabiliyor ama yinede doktora görünmekte fayda var tabi. Bir de her kitlede kansermiyim diye panik olma. Annemde yıllardır kistler var ama zararsızlar,bende 4 sene önce cıktıgında patolijide yag bezesi oldugu ortaya cıktı. O dönem doktorum yag bezesi oldugu daha kesinleşmeden benimle konustugunda, ihmal etmeye gelmez ama artık tıp cok ilerledi erken teshisle %90 tedavi sansı var demişti. Şuanki korkunu anlıyorum heleki küçücük bebegin var daha da cok endişelendirir bu durum seni ama sakin ol kendinü bukadar üzersen sütünde azalır sonra.

Gercektende iki tane cocugum var biri uc yasnda biri daha iki aylik insanı aklına o kadar kötü şey geliyor ki elimde telefon kemoterapiye kadar baktim yani o kadar kotu bi durumdayim bebeklerim aklima geliyor agliyorum rabbim kimseyi annesiz babasız koymasin allah tüm hastalara safi adiyla sifa dagitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…