- 17 Şubat 2012
- 1.609
- 56
- 163
- Konu Sahibi bulutlarpembedir
teşekkür ederim destekleriniz için kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu sorunuzun cevabini biz nereden bilebiliriz.Doktor degiliz,Muneccim hic degiliz.En iyisi bir doktora gorun ve butun süphelerinden kurtul.Iyi huyluda olabilir,allah korusun dedigin gibide olabilir yani doktora sorman danisman lazim.
bu sorunuzun cevabini biz nereden bilebiliriz.Doktor degiliz,Muneccim hic degiliz.En iyisi bir doktora gorun ve butun süphelerinden kurtul.Iyi huyluda olabilir,allah korusun dedigin gibide olabilir yani doktora sorman danisman lazim.
iyi huylu kistler sadece ameliyatla değil ilaç tedavisiyle eritilerekte oluyor şeklinde biliyorum ben. sadece adetliyken belirginleşiyosa demekki çok küçük ilaç kullanırsın. büyük olsaydı ameliyat gerektirirdi
canım zaten kist var ve iyi huylu kist kanser midir değil midir bunu merak ettim ? belki aralardaa doktor ya da bunlarla ilgilenen birisi vardır... öfkelenecek bişeyy yok bunda...
kanser değilsin kuzum için rahat etsin
iyi huylu dediyse kanser değildir
kan testinde kanser değerleri yüksek çıkarsa iyi huylu yada kötü huylu diye herhangi bir şey demez
ameliyatla kitle alınır ve patolojiye gider
kitleler temizlenir sonrasında kanser tedavisi başlar
cnm öncelikle geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bende de var bende iyi huylu demelerine rağmen yinede 1,5 ayda 6 hastaneye gittim 6 aydada 8 farklı hastanede ultrason çektirdim baktım hepsi hemen hemen 3 aşağı beş yukarı aynı şeyler söylüyor ondan sonra bıraktım yaklaşık 2 senedir var bende annene falan söyledin mi ben ilk 6 ay söylemedim kendi kendime ağladım zırladım eğer söylemediysen söyle rahatlıyorsun seni senin yerine düşünen biri oluyor biranda ve ilgi hoşuna gidiyor daha çabuk kabulleniyorsun
canım zaten kist var ve iyi huylu kist kanser midir değil midir bunu merak ettim ? belki aralardaa doktor ya da bunlarla ilgilenen birisi vardır... öfkelenecek bişeyy yok bunda...
benimde var canım kist iki göğsümdede..doktora git ultrasondan baksınlar ama korkma büyük ihtimal fibrokisttir..yani iyi huylu olandan..çünkü doktorum bana her 3 kadından 2 sinde görülüyor demişti..ama doktora danış yinede..
ben 24 yaşındayım bende de sol göğsümde küçük küçük 1 den fazla kistler var. 2 ayrı doktora gittim ikisi de önemili bişey değil dediler. benimki adet günüme yaklaşınca ağrı yapıyo, adetim geçince o da kaybolu. ağrılı olanlar kötü değilmiş bende öyle duydum