• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğsümde kist var

bu sorunuzun cevabini biz nereden bilebiliriz.Doktor degiliz,Muneccim hic degiliz.En iyisi bir doktora gorun ve butun süphelerinden kurtul.Iyi huyluda olabilir,allah korusun dedigin gibide olabilir yani doktora sorman danisman lazim.

Son düzenleme:
bu sorunuzun cevabini biz nereden bilebiliriz.Doktor degiliz,Muneccim hic degiliz.En iyisi bir doktora gorun ve butun süphelerinden kurtul.Iyi huyluda olabilir,allah korusun dedigin gibide olabilir yani doktora sorman danisman lazim.

özellikle '' MerwoSh''' yorum yazsınn noğğllarrrrrrrr. yazmamış kız. cevabı elbette bilinmez ama böyle tersleyenlere gıcık oluyorum.insanın sinirini,moralini bozmaktan başka bi işe yaramıyor. sen söylemesen kimsenin aklına gelmezdi doktora gitmek! hay Allahım yaaa neden yorum yazarsın kiii

Son düzenleyen: Moderatör:

canım zaten kist var ve iyi huylu kist kanser midir değil midir bunu merak ettim ? belki aralardaa doktor ya da bunlarla ilgilenen birisi vardır... öfkelenecek bişeyy yok bunda...

iyi huylu kistler sadece ameliyatla değil ilaç tedavisiyle eritilerekte oluyor şeklinde biliyorum ben. sadece adetliyken belirginleşiyosa demekki çok küçük ilaç kullanırsın. büyük olsaydı ameliyat gerektirirdi:54:

iyi huylu kistler sadece ameliyatla değil ilaç tedavisiyle eritilerekte oluyor şeklinde biliyorum ben. sadece adetliyken belirginleşiyosa demekki çok küçük ilaç kullanırsın. büyük olsaydı ameliyat gerektirirdi:54:

içinde sıvı varsa iğneyle alıyorlar onu :S yaa hadii hastalığı geçtimm ben tedavisinden çok korkarımm ayhh helee o iğneyiii batırıyorlar :( okmeydanına gidicem canım zaten dha geniş kapsamlı olarak baksınlar. diğerinde ultrasonla bakmıslrdı

canım zaten kist var ve iyi huylu kist kanser midir değil midir bunu merak ettim ? belki aralardaa doktor ya da bunlarla ilgilenen birisi vardır... öfkelenecek bişeyy yok bunda...

kanser değilsin kuzum için rahat etsin
iyi huylu dediyse kanser değildir
kan testinde kanser değerleri yüksek çıkarsa iyi huylu yada kötü huylu diye herhangi bir şey demez
ameliyatla kitle alınır ve patolojiye gider
kitleler temizlenir sonrasında kanser tedavisi başlar

kanser değilsin kuzum için rahat etsin
iyi huylu dediyse kanser değildir
kan testinde kanser değerleri yüksek çıkarsa iyi huylu yada kötü huylu diye herhangi bir şey demez
ameliyatla kitle alınır ve patolojiye gider
kitleler temizlenir sonrasında kanser tedavisi başlar

anladım canım çok sağolll :)

cnm öncelikle geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bende de var bende iyi huylu demelerine rağmen yinede 1,5 ayda 6 hastaneye gittim 6 aydada 8 farklı hastanede ultrason çektirdim baktım hepsi hemen hemen 3 aşağı beş yukarı aynı şeyler söylüyor ondan sonra bıraktım yaklaşık 2 senedir var bende annene falan söyledin mi ben ilk 6 ay söylemedim kendi kendime ağladım zırladım eğer söylemediysen söyle rahatlıyorsun seni senin yerine düşünen biri oluyor biranda ve ilgi hoşuna gidiyor daha çabuk kabulleniyorsun

cnm öncelikle geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum bende de var bende iyi huylu demelerine rağmen yinede 1,5 ayda 6 hastaneye gittim 6 aydada 8 farklı hastanede ultrason çektirdim baktım hepsi hemen hemen 3 aşağı beş yukarı aynı şeyler söylüyor ondan sonra bıraktım yaklaşık 2 senedir var bende annene falan söyledin mi ben ilk 6 ay söylemedim kendi kendime ağladım zırladım eğer söylemediysen söyle rahatlıyorsun seni senin yerine düşünen biri oluyor biranda ve ilgi hoşuna gidiyor daha çabuk kabulleniyorsun

aslında ben şuan 16 yaşındayım ve 10 yaşımda ilk reglimi oldum son 1 senede çok ağrım oldu göğsümde baktım elime kitle geliyor bazenleri ağlatacak şekilde ağrı oluyordu yanlardan ağrı vuruyordu. regl olduktan sonra ağrıda kitlede gidiyordu. söyledim anneme gittik doktora var dedi ama okmeydanına da gidicem. aynennn dediğin gbi herkesin ilgisi artıyor hatta bi ara "bu kadar ilgi görceğimi bilseydim önceden söylerdim " diyordum kendi kendime.. :)

Kansermidir degilmidir onu doktor bilir iste.. Sinir Olmuyorum.Sadece dusuncemi yazdim.Burda doktor aramaktansa,doktora gitmek mantikli :S Bilemiyorum.Insallah kotu birsey degildir.En kisa zamanda git tahlillerini yaptir ve sonucu buraya yaz bize.

benimde var canım kist iki göğsümdede..doktora git ultrasondan baksınlar ama korkma büyük ihtimal fibrokisttir..yani iyi huylu olandan..çünkü doktorum bana her 3 kadından 2 sinde görülüyor demişti..ama doktora danış yinede..

benimde var canım kist iki göğsümdede..doktora git ultrasondan baksınlar ama korkma büyük ihtimal fibrokisttir..yani iyi huylu olandan..çünkü doktorum bana her 3 kadından 2 sinde görülüyor demişti..ama doktora danış yinede..

okmydanına gidicem canım

ben 24 yaşındayım bende de sol göğsümde küçük küçük 1 den fazla kistler var. 2 ayrı doktora gittim ikisi de önemili bişey değil dediler. benimki adet günüme yaklaşınca ağrı yapıyo, adetim geçince o da kaybolu. ağrılı olanlar kötü değilmiş bende öyle duydum

ben 24 yaşındayım bende de sol göğsümde küçük küçük 1 den fazla kistler var. 2 ayrı doktora gittim ikisi de önemili bişey değil dediler. benimki adet günüme yaklaşınca ağrı yapıyo, adetim geçince o da kaybolu. ağrılı olanlar kötü değilmiş bende öyle duydum

bende de onlardan var canım. sen nasıl anladın yani nasıl fark ettin ?

benim sol tarafta 3.5 cm fibroadenom var dr bunların zararsız olduğunu söyledi yaklaşık 7 yıldır benimleler adet dönemlerinde aşırı ağrı yapar adet dönemi sonrası ağrı yok olur.sizede geçmiş olsun.

Back