öncelikle geçmiş olsun herkese..
benimde 7-8 senedir kistleirm var..her gögüste iki şer tane var..3 tanesi fibredenom yani her bayanda olan zararsızlardan:)
yalnız bitanesi ne oldugu tam anlaşılmıyor malesef..en son 1.5 sene önce gitim doktora 1.5 cm büyüklügümdeydi biyopsi dedii sonradannn düğün falan olunca kaldı bide korkudanda gidemedim biyopsi acıtır diyolardı hep..neyse 3 gün önce gittim doktora kkistim 90 milim olmuşş küçülmesi iyi ama ne oldugu belli deil dedi yine doktor..kanserli olsa genelde büyür yayılır dedii..kötü olması düşük ama yinede işimizi garantiye alalım biyopsi yapalım dedii..çok ama çok korkuyorum biyopsiden..aranızda yaptıran varmı acaba..bulundugum yerde ocak ayına gün verdii..bakalım doktor araştırıyorum ocak yada şubatta biyopsi yaptırcamm çok korkuyorum cidden hem canımın acımasından hem sonucun kötü çıkma olasılıgından.
bbu arada aleyna cnm senin kistlere biyopsi yapıldımı yoksa direk amlytmı oldun..genellikle amlyttan önce biyopsi yapıyo her doktor...eger biyopsi olduysan çok agrı oldumu uyuşturuyorlarmı