• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gögsümde agri ve sislik var korkuyorum

fairy05

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
86
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaslar ben 26 yasindayim sol gogsumde biraz agri vardi gecer dedim ama
iki gundur asiri agriyor kizariklik ve sislik var korkuyorum evli degilim emzirme gibi bir
seyde soz konusu degil kanallarim tikansin cevreme gosterdim korkma diyorlar
ama ben cok korkuyorum bisey canin cekmistir falan dediler ama yarin doktora gidi em
acikcasi gitmeyede korkuyorum
dusundugum sey olmasi korkutuyor beni

canım benzer bir olay benim başıma geldi geçen yıl...göğsümde bir beze vardı ve dokunduğum zaman ağrıyordu ve çok korkmuştum:18: hatta kötü bir şey çıkar diye doktora bile gitmek istemiyordum ama sonra mecburen gittim tabi...muayenem ve kontrollerim yapıldı ultrason çekildi ve sonra adet dönemi öncesinde oluşabilen zararsız bir beze olduğu anlaşıldı benim de içim rahatladı tabi :21: sen de korkma ve aksatma inşallah kötü bir şey çıkmaz sen de rahatlarsın :34:

cnm bende de var o sıslıkten ama ıcınde tabı benımkı doktor bısey yok dedı ultrasonda cektı her ay olan hormon degısıklıgındendır dedı korkma bende cok aglamıstım ama sonuc ıyı cıktı sukurler olsun Rabbıme sende de cıkmaz Allahın ıznıyle:16:

Sakın ihmal etme bi usg çekil.
Benim de 6 ay ağrımıştı sol göğsüm dr a gittim ve fibrokistik yapıda olduğunu,ömür boyu böyle ağrılar olabileceğini,ve ağrılı kitlelerden korkmamamı söylemişti...

ağrısızlar her zaman şüphe yaratır demişti..

Kizlar tesekkur ederim cevaplariniz icin bugun guttim
doktora lenf bezlerinde buyume ve kist var ama korkma dedi 10 gun sonra tekrar
Gidicem aklima bir suru sey geldi ama gidene kadar

Kizlar tesekkur ederim cevaplariniz icin bugun guttim
doktora lenf bezlerinde buyume ve kist var ama korkma dedi 10 gun sonra tekrar
Gidicem aklima bir suru sey geldi ama gidene kadar
hadi geçmiş olsun canım :29: ama kontrollerini de aksatma :94:

Back