• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gögsum ıltıhaplandı mı? :(

cikocan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2008
16
0
86
İstanbul
herkese merhaba,
2 aylık bebegim var ve basından berı duzenlı emzırıyorum. bır gogsum dıgerıne gore daha buyuk ve daha cok doluyordu. son 3 gün once buyuk olan gogsumde sert bırkac sıslık olustu ve bırkac saat ıcınde bırlesıp buyuk bır sertlık halıne donustuler. sıcak su altında masaj yaptım ıyı geldı. fakat bugun de sıstı. bu sefer agrıyor , sutumu sagıyorum ancak sut neredeyse gelmıyor veya cok az gelıyor. pteı dr.a gıdecegım ama sızlere de sormak ıstedım. benım durumumu yasamıs bırı var mı aranızda, ne yapmalıyım?

cnm çok geçmiş olsun.. Bende bikere öyle sertlik olmuştu ama emzirdikten sonra geçmişti... ınş bidaha tekrarlamaz...

Sağlıklı günler...

öncelikle geçmiş olsun canım ben de abahları kalktığımda göğsümde damar damar şişlikler oluyo ama emzirince geçiyo ne kadar sık emzirsen o kadar iyi. sağmakla tam bir sonuç alamayabilirsin bebeğin emmesi daha etkili olur seninki bence doktor kontrolü gerektiren bişey. vakit kaybetme normalde sütün olunca göğüslerde şişlik oluyo ama seninki biraz fazla sanırım yada o farklı bişey umarım düzelira.s.

canim merak etme derim tabiki doktora git.ama iltihap olsa akıntı gelir.yani bi belirti verir.bende süt birikmiş olabilir.emzir canm benimde öyle oluyor ama emzirince yumusuyor.geçmiş olsun canm

sagolun kızlar. bu arada birsey yaptım cok ıse yaradı, aklınızda olsun. dusa gırıp sıcak su altında bebe yagı ıle masaj yaptım. bayagı yumusadı..saglıklı gunler

geçmiş olsun canım bende de olmuştu bi keresinde ama sürekli emzir kalanını da sağ ve nasaja devam et inşallah geçer

arkadaşım aynı şey iki gün önce başıma geldi ve çok korktum ben geçen cuma akşamı göğsüm alt tarafı çok sert ve acıyor du iki gün boyunca masaj yaptım biraz dağıldı gibi ama çok acıdı dayanmadım tanıdıklarda süt birikmiş iltihap olmuştur kist yapmuıştır dediler aklım gitii ve bu sabah doktora gittim gerçi ağrı ve sertlik geçmişti çünkü sürekli a o göğsümü verdim bu sfeferde beyaz kabarcılar oluştu ve doktora gittim doktorum muayene ettti hiçbişey yok dedi olur böyle dedi içim rahatladı ayrıca benimde bir gögsüm diğerine göre büyük ve onu çok zor alıyo bebebğim normalmiş yani

Back