• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göğsü zaten büyük olup silikon taktıran var mı?

april12th

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2011
142
0
66
İstanbul
Kızlar, ameliyat öncesi zaten göğüsleri büyük olup daha da büyütmek için ameliyat olan var mı aranızda?

Kuzenim 32DD (70DD)beden sütyen takıyor ama yine de silikon taktırmak istiyor. Düşüncesi de şu yönde, zaten göğüs dokusu olduğu için doğal durup doğal his verecek. Ben de buraya bir sormak istedim.

Ameliyat öncesi C kup üstü göğüsleri olan ve silikon taktıran arkadaşlar varsa sorularım var. :(

Sarkıklığı toparlamak için silikon taktıran, var ancak dd zaten baya büyük amaç ne sarkıklık mı yoksa daha da büyük olsun mu

B cup C cup neyse de DD zaten büyük bir boyut . Toparlamak için bile olsa büyük bir protez gerek o boyutta bir meme için . E o zamanda iyice büyüyecek

eğer sarkma yoksa buna rağmen büyütmek istiyorssa senin kuzen başına iş arıyor.benim 1 ay oldu bir avuç dahi memem olsaydı asla yaptırmazdım

bence de memesi bu kadar büyük olan birine bu ameliyatı yapma ihtimelleri pekyok. göğüs zaten büyük ve bu büyüklüğe bağlı ilerde meme sarkması yada başka problemler yaşabilme ihtimali yüksekken bunu protezle büyültmek bence riskleri artırmak anlamına gelir.

Kızlar, ameliyat öncesi zaten göğüsleri büyük olup daha da büyütmek için ameliyat olan var mı aranızda?

Kuzenim 32DD (70DD)beden sütyen takıyor ama yine de silikon taktırmak istiyor. Düşüncesi de şu yönde, zaten göğüs dokusu olduğu için doğal durup doğal his verecek. Ben de buraya bir sormak istedim.

Ameliyat öncesi C kup üstü göğüsleri olan ve silikon taktıran arkadaşlar varsa sorularım var. :KK43:
Kuzeninin ihtiyacı olan şey toparlama ve protez ameliyatı bence.. DD cup artı silikon ile mutlu olmaz..

Back