- Konu Sahibi thedarkcountess
Ankara'da prof dr göğşen önalan hocaya tüp bebek yaptırmak isteyenlerin sorularını cevaplayabilirim. İsteyen herkese nasip olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba tüp bebek değil de infertilite için başvuracağım. Nasıl bir hoca, çok mu yoğun amaca iyi ilgileniyor mu??Ankara'da prof dr göğşen önalan hocaya tüp bebek yaptırmak isteyenlerin sorularını cevaplayabilirim. İsteyen herkese nasip olsun
Bu doktoru duydum ama bazı kisiwr6 memnun değil bende gidicemdeMerhaba tüp bebek değil de infertilite için başvuracağım. Nasıl bir hoca, çok mu yoğun amaca iyi ilgileniyor mu??
İnfirtilede için başvurdunmu cnmMerhaba tüp bebek değil de infertilite için başvuracağım. Nasıl bir hoca, çok mu yoğun amaca iyi ilgileniyor mu??
Yani şöyle söyleyeyim. 5 farklı doktordan görüş aldım hepsi tüp bebek ve infertilite uzmanı. O hocanın bana dediklerini diğer doktorların hepsi reddetti ve o sözleri unutun dedi… o yüzden malesef ben tavsiye etmiyorum.İnfirtilede için başvurdunmu cnm
Gögşen hocayimi tavsiye etmiyosun canimYani şöyle söyleyeyim. 5 farklı doktordan görüş aldım hepsi tüp bebek ve infertilite uzmanı. O hocanın bana dediklerini diğer doktorların hepsi reddetti ve o sözleri unutun dedi… o yüzden malesef ben tavsiye etmiyorum.
Dediğim gibi bana vajinal muayanede yapışıklık olduğunu söyledi… direkt senin normal yolla çocuğun çok zor olur dedi. Gittiğim her doktor muayene ederken öyle bir şey görülmez ve söylenmez dedi. Kaç doktora muayane oldum yapışıklıkla alakalı hiçbir durumum söz konusu bile değilmiş… hsgme bakıp tüplerimin iyi olmadığını söyledi. Onun haricinde kaç profesör/doçent e gittim hepsi de süper tüpleriniz sorunsuz dedi. Yani kimse bilmiyor bir tek o hoca mı biliyordu… benim için tam bi hayal kırıklığı idi.Gögşen hocayimi tavsiye etmiyosun canim
Ankarada iseniz önerebileceğim en azından ön görüşme için anatolia tüp bebek merkezini bir araştırın. Doktoru, kliniği. O da içinize sinmezse istanbul brüksel tüp bebek veya bahçeci tüp bebek merkezlerine gidebilirsiniz. Ön görüşmeler ücretsiz zaten. İçinize sinenle başlayabilirsinizİnfirtilede için başvurdunmu cnm
Mardin'de yaşıyorum Ankara'da ailem var dediklerinizi araştıracağım boşa çıksın istemiyorum zaman kaybıAnkarada iseniz önerebileceğim en azından ön görüşme için anatolia tüp bebek merkezini bir araştırın. Doktoru, kliniği. O da içinize sinmezse istanbul brüksel tüp bebek veya bahçeci tüp bebek merkezlerine gidebilirsiniz. Ön görüşmeler ücretsiz zaten. İçinize sinenle başlayabilirsiniz
Aa mardinde benim de çok sevdiğim bir arkadaşım vardı. Oralar güzeldi:) mardin merkezde misiniz, diyarbakır da yakın sizlere aslında. Ama dediğim gibi anlara ve istanbulda bu merkezler iyi. Göğşen bey benim hiç içime sinmedi bizi hemen o gün tüp bebeğe başlatacaktı. Ne bi ön hazırlık ne bi vitamin. BilemiyorumMardin'de yaşıyorum Ankara'da ailem var dediklerinizi araştıracağım boşa çıksın istemiyorum zaman kaybı
Aynen merkezdeyim gezmek için güzel yasamak için değil gögşen beyden vazgeçtim aynen haklısın önceden vitamin falan veriyorlar daha iyi tutsun diyeMardin'de yaşıyorum Ankara'da ailem var dediklerinizi araştıracağım boşa çıksın istemiyorum zaman kaybı
Aa mardinde benim de çok sevdiğim bir arkadaşım vardı. Oralar güzeldi:) mardin merkezde misiniz, diyarbakır da yakın sizlere aslında. Ama dediğim gibi anlara ve istanbulda bu merkezler iyi. Göğşen bey benim hiç içime sinmedi bizi hemen o gün tüp bebeğe başlatacaktı. Ne bi ön hazırlık ne bi vitamin. Bilemiyorum
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim bizlerin kucağını da hayırlı evlatlarla doldursun. Umarım içinize sinen bir doktor bulursunuzAynen merkezdeyim gezmek için güzel yasamak için değil gögşen beyden vazgeçtim aynen haklısın önceden vitamin falan veriyorlar daha iyi tutsun diye
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah rabbim bizlerin kucağını da hayırlı evlatlarla doldursun. Umarım içinize sinen bir doktor bulursunuz
merhaba siz hangi dok devam etme kararı verdiniz peki bende göğşen hocaya gidiyorum başka hiç bir dok muayene olmadım ve tüperimin iyi olmadğını söyledi banada antibiyotik verdi yarın kontrolüm var yazdıklarınızı okuyunca tereddüt ettim açıkçası ama maddiyatta çok önemli bu durumda maddi açıdanda iyi bi hastane ve ilk transferde çok fazla hamile kalan var kafam karıştı ? sizin gittiğiniz hastane ücreti ne kadar pekiDediğim gibi bana vajinal muayanede yapışıklık olduğunu söyledi… direkt senin normal yolla çocuğun çok zor olur dedi. Gittiğim her doktor muayene ederken öyle bir şey görülmez ve söylenmez dedi. Kaç doktora muayane oldum yapışıklıkla alakalı hiçbir durumum söz konusu bile değilmiş… hsgme bakıp tüplerimin iyi olmadığını söyledi. Onun haricinde kaç profesör/doçent e gittim hepsi de süper tüpleriniz sorunsuz dedi. Yani kimse bilmiyor bir tek o hoca mı biliyordu… benim için tam bi hayal kırıklığı idi.
Merhaba ben bahçeciye gidiyorum. Doktorum hemen tüp bebek yapma fikrinde değil. Bana normal olacağı varsa neden tüp yapalım dedi. 2.Yılım dolunca hala hamile kalmazsam başlayacağım. Güncel tüo fiyatı 55 bindi. Ekstralar hariç. Başkent üni çok uygun fiyatlı. Ama o doktordan memnun kalamadımmerhaba siz hangi dok devam etme kararı verdiniz peki bende göğşen hocaya gidiyorum başka hiç bir dok muayene olmadım ve tüperimin iyi olmadğını söyledi banada antibiyotik verdi yarın kontrolüm var yazdıklarınızı okuyunca tereddüt ettim açıkçası ama maddiyatta çok önemli bu durumda maddi açıdanda iyi bi hastane ve ilk transferde çok fazla hamile kalan var kafam karıştı ? sizin gittiğiniz hastane ücreti ne kadar peki