Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı olsun ecrin hiç korkulacak bişey değil merak etme.iğneyi görmüşsündür zaten incecik bişey hissetmiyosun bile.benim ilk iğnemi eşim yapmıştı ben de korkmuştum.sonra baktım çok basit kendim yaptım.şuanda ben de lucrin kullanıyorum canım soracağın bişey varsa yardımcı olurum :)
teşekkür edrim cnm ya o gün gelipte vurucam diye çok gerildimm
iğne korkum varda ama sölediklerinden sonra şimdi biraz rahatladımm.
. senin de benim gibi ilk denemenmi cnm?
benim göbekten iğneden nasıl korktuğumu bu sitedeki arkadaşlar bilir, 2 tedavide de buradaki arkadaşlara milyon soru sordum, ama inan o kadar korkunç değilmiş, ilk tedavide eşim yaptı, 2. tedavide her iğne saati hastaneye gidip hemşireye yaptırdım stres olmamak için..acımıyor ama kendine iğne yapmaya cesaretin yoksa eşine ya da hemşireye yaptır.. ama inan kolay..
inşallah evo evo tün dualarımm bebeişş isteyiple te hala bebişlerine kavuşamayanlar içinnnnn.
sen tecrübeliisn daha o zaman önericeğin şeyler olursa yaz cnm burdan bana..
canım ne istersen sorabilirsin seve seve yardımcı olurum.
iğneyi de 1 defa yapsan anlayacaksın zaten.parmağınla bir değil göbeğin canım.daha yumuşak ve yağ dokusu var.zaten o yüzden göbekten yapılıyo.
ben sana tarif edeyim istersen nasıl yapacağını.
iğne yapmadan önce ellerimizi güzelce yıkıyoruz ve kolonya sürüyoruz.sonra lucrin şişemizin kapağını açıyoruz iğnemizi çıkıyoruz ve içine az bişey (5 çizgisine kadar hava çekip)iğneyi şişenin tam ortasına batırıyoruz.iğneye çektiğimiz havayı şişeye veriyoruz ve ilacı iğneye 10 çizgisine kadar çekiyoruz.sonra göbek deliğinden 3 parmak öteye bir tutam parmağımızla sıkıştırdığımız ete dik şekilde iğneyi batırıyoruz ve ilacı veriyoruz.işte hepsi bu kadar.ben biraz detaylı anlattım canım ama inş.yardımcı olmuşumdur.rahat olursan hiç acımadığını sende göreceksin :)
bizim gb igne fobisi olan insanlarin tup bebekte basta cok zorlanacagi bir konu. ama basaracagiz ilk bir iki taneden sonra hem korkumuzu yenecegiz hem de guzelce tedavimizi tamamlayacagiz Insallah. artik biz degil igneler bizden korkucak.
gecmis olsun Ecrin...
Umarim kisa zamanda iyilesir tedavine yeniden baslarsin. Herseyde vardir bir hayir uzulme...
Igne yapmadan once biraz buz tutarsaniz ignenin acisini hic hissetmezsiniz. Eger igneden sonrada aci olursa gene buza devam edebilirsiniz. Ben progesterone ignelerimi hep buzla yaptim. Bu sefer igne yerine vajinall fitil kullaniyorum...[/QUOTE cnm sen en son yazımı okumadın sanırım iğne vurma sorunum çoktan halloldu hiç acımadı ama başıma başka şeyler getirdi