• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbekteki tüyler!!!!

kvrckz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
21
1
36
Ankara
arkadaslar benim göbeğimde ve birazda göğüs cevremde tüylenme var. Bunlar beni çok rahatsız ediyordu ve bu nedenle göbegimi rollon agdayla aldım. Aldıktan sonra cok güzel ve pürüssüzdü fakat tüyler geri çıkmaya baslayınca göbegimde kırmızı kıemızı batıklar oluştu :( ne yapıcam bilmiyorum yardım edicek olan veya daha once bu durumu yasayan birileri var mı acaba?

cnım göbek ve göğüs cevresınde tuylenme genelde kıstın belırtısııdır. dogum kontrol hapı kullanman lazım kı kıstın kuculsün.

arkadaslar benim göbeğimde ve birazda göğüs cevremde tüylenme var. Bunlar beni çok rahatsız ediyordu ve bu nedenle göbegimi rollon agdayla aldım. Aldıktan sonra cok güzel ve pürüssüzdü fakat tüyler geri çıkmaya baslayınca göbegimde kırmızı kıemızı batıklar oluştu :( ne yapıcam bilmiyorum yardım edicek olan veya daha once bu durumu yasayan birileri var mı acaba?

kol ve bacaktaki batıklar için topuk taşıyla kuru olarak sürtün diyorlar ama ben henüz denemedim.istersen bi dene çok bastırmadan ve ağdadan sonra taze limon suyuyla tuzu karıştırıp ağda yaptığın bölgeye 15-20 dk masaj yaparak sürersen tüylerde %60 oranda azalma oluyormuş ki bir çok insanda hiç tüy çıkmadığını bile duymuştum.

önce bir doktora görünmeyi düşünüyorum ama bu batıkları nasıl yapacagım o kafama takıldı umarım gecerler tavsiyeleriniz tesekkur ederim :)

topuk taşının ince olanını kullanmalısın.

tüylerini aldıktan sonraki ikinci gece banyoda iyice sabunlanıp (duş jeli de kullanabilirsin) ince topuk taşını yavaş yavaş vücudunda gezdir. ölü derinin alınmasını sağla. sabun (ya da duş jeli) topuk taşı kolayca kayabilsin diye. kuruyken vücudun çizilebilir çünkü.

banyodan sonra limon suyu ile salatalık suyuu karıştırıp vücuduna sür.
batık azalacaktır.

konu sahibi arkadaş acaba doktora gittin mi bşy çıktı mı bnmde çok olmasada böyle bi sorunum var ama doktora gitmek istemiyorum hormon vs hap kullanmamak için senin durumunu merak edttim bilgilendirrsen sevinirim

bende de vardı ve polikistik over demişti doktor. 6 ay doğum kontrol hapı kullandım sonra lazer e başladım :)

kol ve bacaktaki batıklar için topuk taşıyla kuru olarak sürtün diyorlar ama ben henüz denemedim.istersen bi dene çok bastırmadan ve ağdadan sonra taze limon suyuyla tuzu karıştırıp ağda yaptığın bölgeye 15-20 dk masaj yaparak sürersen tüylerde %60 oranda azalma oluyormuş ki bir çok insanda hiç tüy çıkmadığını bile duymuştum.

ilk defa duydum bole birşeyi cok tesekkur ederım :40: benımde gobekte var ve evlı olunca daha kotu oluyo tabi ama bu işlemi epılasyon aletiyle aldıktan sonrada yapsak olur mu yani sadece agda için mi (limon ve tuz)?

ozonlanmış kantaron yağı sür batıklara iyi geliyomuş bir de bir arkadaş bi başlıkta tesadüf eseri tüylerinden bu yağla kurtulduğunu yazmıştı tüyleri çok incelmiş zayıflaşmış. sende sür aldıktan sonra benimde göbek ve göğsümde tüylenme bile değil kıllanma var ama ben aldırmaya cesaret edemedim önünü alamam diye eğer sende işe yararsa ben de yaparım :(

ozonlanmış kantaron yağı sür batıklara iyi geliyomuş bir de bir arkadaş bi başlıkta tesadüf eseri tüylerinden bu yağla kurtulduğunu yazmıştı tüyleri çok incelmiş zayıflaşmış. sende sür aldıktan sonra benimde göbek ve göğsümde tüylenme bile değil kıllanma var ama ben aldırmaya cesaret edemedim önünü alamam diye eğer sende işe yararsa ben de yaparım :(

bi deniyim bakalım...

Back