göbekteki çizgi

selene34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2010
339
4
66
Diğer
hanımlar doğumdan sonra göbeğinizdeki koyulasma ve kahverengi cizgi ne zaman gecti yada
tamamen gectimi buradadan paylasırmısınız..

merak etme geçiyor.bende de vardı of hiç gitmez bu diyordum tahmini doğumdan 1 yıl sonra tamamen kayboldu.kızım şimdi 15 aylık çizgiden eser yok.

benimde kopkoyu bir çizgim vardı artık hiç geçmeyecek derken 1sene sonra yavaş yavaş geçmeye başlamıştı birkaç haftada tamamen kayboldu.şimdi ikinci gebeliğim bu sefer de hiç çizgi oluşmadı:)

hanımlar doğumdan sonra göbeğinizdeki koyulasma ve kahverengi cizgi ne zaman gecti yada

kızım 1 yaşında göbeğimdeki siyahlaşma daha yeni geçti.göbeğimdeki kahverengimçizgi ise doğumdan 9_10 ay sonra geçmişti.tamamen geçiyor hiç bir iz kalmıyor.

sanırım 6 ay 1 sene arasını buluyormuş.Ben yeni doğum yaptım 2 haftalık :) çizgilerimi görmemeye calısıyorum.kızımın kokusunu ıcıme cekınce vucudumla ılgılı hıc bır kusuru onemsemıyorum.şükürler olsun kızımı veren Rabbime!

Bende aylarca bekledim 6. oldu 9 ay oldu 1 yaşı oldu yaklaşık 1.5 yaşıdnayken geçti benim doğum çizgimde.Artık okadar alışmştımki bnde hiç geçmeyecek hep kalck diye düşünmeye başlamıştm. belkide kafaya takmamak kalırsa kalsın diye düşünmek daha iyi çünkü düşündüğünüz ve baktığınız sürece silinmediğini görüp stres yaşamamk daha iyi mutlaka hgeçiyor ama 1 yıl ama 2 yıl sonra:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…