Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
benimde kopkoyu bir çizgim vardı artık hiç geçmeyecek derken 1sene sonra yavaş yavaş geçmeye başlamıştı birkaç haftada tamamen kayboldu.şimdi ikinci gebeliğim bu sefer de hiç çizgi oluşmadı:)
kızım 1 yaşında göbeğimdeki siyahlaşma daha yeni geçti.göbeğimdeki kahverengimçizgi ise doğumdan 9_10 ay sonra geçmişti.tamamen geçiyor hiç bir iz kalmıyor.
sanırım 6 ay 1 sene arasını buluyormuş.Ben yeni doğum yaptım 2 haftalık :) çizgilerimi görmemeye calısıyorum.kızımın kokusunu ıcıme cekınce vucudumla ılgılı hıc bır kusuru onemsemıyorum.şükürler olsun kızımı veren Rabbime!
Bende aylarca bekledim 6. oldu 9 ay oldu 1 yaşı oldu yaklaşık 1.5 yaşıdnayken geçti benim doğum çizgimde.Artık okadar alışmştımki bnde hiç geçmeyecek hep kalck diye düşünmeye başlamıştm. belkide kafaya takmamak kalırsa kalsın diye düşünmek daha iyi çünkü düşündüğünüz ve baktığınız sürece silinmediğini görüp stres yaşamamk daha iyi mutlaka hgeçiyor ama 1 yıl ama 2 yıl sonra:)