Gobekleriniz Ne Halde Kizlar

Canim dogum sonrasi icin ozel korseler var.Ne cok sik nede cok gevsek.Yani bagirsaklari sikmicak rahat bir korse.Ben ondan aldim cok guzel derli toplu tutuyo gobegimi simdide zaten kalmadi gibi gobegim yani tavsiye ederim canim..

Gece de kullanıyormusun?günden güne karnım iniyor ama yinede endişeleniyorum sanki kalcak gibi geliyo ne de olsa 2.doğumum.bende aldırayım bari eşime,

20.gündeyim göbeğim şöyle 2 aylık gibi,yeni korse aldım 2 gündür korse kullanıyorum..benim asıl derdim göbeğimin rengi..normalde beyaz tenliyimdir göbeğim doğum sonrası siyah gibi oldu ve lekeler var,anlamadım gitti.sanki başkasının göbeği.:KK43:

bide normal doğum yapanların göbeği daha cabuk iniyo galiba. benimde kalmadı çünkü...

20.gündeyim göbeğim şöyle 2 aylık gibi,yeni korse aldım 2 gündür korse kullanıyorum..benim asıl derdim göbeğimin rengi..normalde beyaz tenliyimdir göbeğim doğum sonrası siyah gibi oldu ve lekeler var,anlamadım gitti.sanki başkasının göbeği.:KK43:

senin yazını okuyunca şaşırdım.bende tek benim karnımın rengi değişti zannediyordum.1 ay oldu doğum yapalı ama düzelmedi.normalde açık tenliyim ama karnım esmerlerinki gibi oldu.neden acaba.

senin yazını okuyunca şaşırdım.bende tek benim karnımın rengi değişti zannediyordum.1 ay oldu doğum yapalı ama düzelmedi.normalde açık tenliyim ama karnım esmerlerinki gibi oldu.neden acaba.

vallahi canım..hamilelikte karnımız gerildikçe gerildi doğum yaptıktan sonrada o gerilen karın büzüldü çekildi ondanda derinin rengi değişti diye düşünüyorum ben:uhm: benim fikrim tabii..bende beyaz tenliyimdir,benimkide kara siyah tarzı bişiy..doğum çizgiside göbek deliğide daha bir koyu..
Gerçi şuan 32 inci günümdeyim birazdaha açıldı gibi:sm_confused:

X