- 30 Ekim 2006
- 228
- 30
- 643
- 44
- Konu Sahibi TesterTester
-
canim benim gobek de ayni 3 aylik gibi ama ben korse takmoyrum tam alicakdim. bana sakin takma bu sefer gobek korseye alisir bi omur takmak zorunda kalirsin dediler. napsam acaba....
kızlar ben sezeryanlıyım biliyorsunuz
benim dr um 4 ay bitene kadar asla korseye felan izin vermiyor...
valla ben dört ay oldu doğum yapalı azcık bi göbeğim var ben normal doğum yaptım...doğumdan eve gelince göbeğimi eski usul sardık biz.ama hep kaydı.çok tutmadı yani..şimdi çok az kaldı göbeğim yemek falan yiyince çıkıyo sadece...o da nasıl erir bilmiyorum valla
onun dışında hiç fazla kilom falan yok.hiç doğum yapmamış gibiyim
oh masallah canim bende oyle 12 kilo aldim 10 kilo gitti 2 kilo kaldi azcikta gobek ama daha 13 gun oldu birde spora baslasam tam olacak :))
Doğum yapalı henüz 4 gün oldu,o yüzden göbeğim sanki 4 aylık hamileymişim gibi şuanda ama zamanla inecektir,bebeğim iriydi de biraz(4665gr) o kadar bu halde olması normaldir.
Hay masallah canim ya yoksa sende sekermi vardida o yuzden bebek bu kadar iri dogdu?
Gobeginede kafayi takma ilk zamanlar benimde oyleydi simdi ise nerdeyse eski haline dondu.
Bu arada saglikla dogum yapmanada sevindim canim gozun aydion
Kızlar bebek görmeye gelen komşular falan karnımı görünce karnımı sarmamı söyüyor çarşafla,yapanınız var mı sizce bi sakıncası olur mu?
valla canım fena halde gerilmekte üstelik çatlamış mor mor ordan seyrediyorum yani bana burdayım diyor ah birde kaşınmasa inan umrumda degil amme böyle :1hug: özledim kız seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?