Gobekleriniz Ne Halde Kizlar

TesterTester

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2006
228
30
44
Sevgili nisan anneleri Allaha sukur cogumuz saglikla bebeklerimize kavustuk.Allah evlatlarimizi bize bagislasin.Yalnizzz gobekler ne durumda.Ben ilk dogum yaptim ayaga kalktigimda resmen sok oldum.Hic dogurmamis gibiydim midem bosalmis karnim sarkmisti.O an aglicaktim nerdeyse nasil eski haline gelicek nasil duzelicek diye.Ama simdi daha iyi toparlandi epey karnim.Suan 2 bucuk aylik hamile gibi duruyorum tatlicadiarzu ve korse takiyorum dogum sonrasi icin ozel korse.Umarim en kisa zamanda erir gobegim yoksa kotu duruyo yaa :çok üzgünüm: Sizin gobisler ne alemde peki??

canim benim gobek de ayni 3 aylik gibi ama ben korse takmoyrum tam alicakdim. bana sakin takma bu sefer gobek korseye alisir bi omur takmak zorunda kalirsin dediler. napsam acaba....

canim benim gobek de ayni 3 aylik gibi ama ben korse takmoyrum tam alicakdim. bana sakin takma bu sefer gobek korseye alisir bi omur takmak zorunda kalirsin dediler. napsam acaba....

Yok canim ya daha neler zaten simdilik korse tutuyo karnimi sonrasinda da spora baslicam.Sporla toparlicam.Yoksa gitmez bu gobek canim bence sende korse taksan iyi olur..

kızlar ben sezeryanlıyım biliyorsunuz
benim dr um 4 ay bitene kadar asla korseye felan izin vermiyor...

valla ben dört ay oldu doğum yapalı azcık bi göbeğim var ben normal doğum yaptım...doğumdan eve gelince göbeğimi eski usul sardık biz.ama hep kaydı.çok tutmadı yani..şimdi çok az kaldı göbeğim yemek falan yiyince çıkıyo sadece...o da nasıl erir bilmiyorum valla
onun dışında hiç fazla kilom falan yok.hiç doğum yapmamış gibiyim

valla ben dört ay oldu doğum yapalı azcık bi göbeğim var ben normal doğum yaptım...doğumdan eve gelince göbeğimi eski usul sardık biz.ama hep kaydı.çok tutmadı yani..şimdi çok az kaldı göbeğim yemek falan yiyince çıkıyo sadece...o da nasıl erir bilmiyorum valla
onun dışında hiç fazla kilom falan yok.hiç doğum yapmamış gibiyim

oh masallah canim bende oyle 12 kilo aldim 10 kilo gitti 2 kilo kaldi azcikta gobek ama daha 13 gun oldu birde spora baslasam tam olacak :))

oh masallah canim bende oyle 12 kilo aldim 10 kilo gitti 2 kilo kaldi azcikta gobek ama daha 13 gun oldu birde spora baslasam tam olacak :))

dur kız daha ne sporu....
bi 40 ın çıksın önce..deli....
emzir azcık....
40 ın çıkıp regl oluncada iner biraz şişliğin....
bekle azcık...sabırsızım benim..
ben 52 ile hamiş kaldım..69 la doğuma girdim 62 ile çıktım..ilk 2 ay verdim kiloları...merak etme senin vücutta benimki gbi...gider onlarda..ne marka korse takıyon nette varsa bi link verir misin canımm

kızlar ben epidural normal dogum yaptım bugün 20. günümüz bende göbiş möbiş kalmadı eski kiloma döndüm :teytey: çok azçık birazçık göbiş var yok denecek kadar oda eskidende vardı ama bebişimiz hastaydı hastanede yatıyordu çooooooook üzgündüm moralim çook bozulmuştu üzüntüden gitti herşey ALLAHA çook şükür bebegim düzeldi iyiyiz a.s.:nazar:

mavili canim ben burdan aldim korseyi kutusunuda attim yavv valla ismini bilmiyom o yuzden ama cok ise yaradi gobek falan kalmadi gibi valla.

oznurcum seninde bebeginin iyilesmesine cok sevindim.Allah bir daha gostermesin.

Bu arada benim gobek gunden gune eriyo suan resmen eski halime dondum ve 3 gunde 1 kilo daha gitti.Hay masallah bana buhizla gidersem istedigim kiloya ve forma cabuk ulasicam.

Doğum yapalı henüz 4 gün oldu,o yüzden göbeğim sanki 4 aylık hamileymişim gibi şuanda ama zamanla inecektir,bebeğim iriydi de biraz(4665gr) o kadar bu halde olması normaldir.

Doğum yapalı henüz 4 gün oldu,o yüzden göbeğim sanki 4 aylık hamileymişim gibi şuanda ama zamanla inecektir,bebeğim iriydi de biraz(4665gr) o kadar bu halde olması normaldir.

Hay masallah canim ya yoksa sende sekermi vardida o yuzden bebek bu kadar iri dogdu?

Gobeginede kafayi takma ilk zamanlar benimde oyleydi simdi ise nerdeyse eski haline dondu.

Bu arada saglikla dogum yapmanada sevindim canim gozun aydion

Hay masallah canim ya yoksa sende sekermi vardida o yuzden bebek bu kadar iri dogdu?

Gobeginede kafayi takma ilk zamanlar benimde oyleydi simdi ise nerdeyse eski haline dondu.

Bu arada saglikla dogum yapmanada sevindim canim gozun aydion

Allah korusun,yok canım öyle bişey hamileliğin 6.ayında yapılan şeker yüklemesi dahil her türlü test yapıldı,doğumdan sonra Efe yi de testten geçirdiler yok Allaha şükür:nazar:Benim ilk bebeğimde 4400 gr
doğmuştu:nazar:

bizimde bugun 16.günümüz bende epıdural sezeryan oldum ama korse takıyorum ılk 1 hafta kullanmadım doktorum irsey olmaz dedi.dıkıslerımıde zaten hıc hıssetmıyorum artık bende basta kullanmakta korktum ama bırazcık gobişim var 3 aylık gıbım eskı halıne gore daha ii diyebilirim bakalım 40 gun gecsınde o zamana kalmaz belki......

Kızlar bebek görmeye gelen komşular falan karnımı görünce karnımı sarmamı söyüyor çarşafla,yapanınız var mı sizce bi sakıncası olur mu?

canım annem yanımdaydı dogumdan sonra annem benim göbegimi çarşafla sardı ama benim epidural normal dogumdu sezaryanlıysanız sarmayın korse takamyın iyileşene kadar ilk 1 hafta hep sardık ama sonra bebişim hastaydı yogun bakında kaldı bende herşeyi boşverdim sarmadım ama o kadar sarmamda yetti heralde göbişim kalmadı yerimseniben nerdeyse eski halimi aldım gerce hamilelikten öncede vardı biraz yani ben eski kilomdayımm sırnaşık şey ALLAH sizlere nasip etsin inaşallah

valla canım fena halde gerilmekte üstelik çatlamış mor mor ordan seyrediyorum yani bana burdayım diyor ah birde kaşınmasa inan umrumda degil amme böyle :1hug: özledim kız seni

Allaha sukur gobek falan kalmadi almis oldugum 12 kiloda gitti.Ama yetmezzzzzzzzz iyice zayiflamak istiyorum soyle mankenn gibi :)))

Kızlar bebek görmeye gelen komşular falan karnımı görünce karnımı sarmamı söyüyor çarşafla,yapanınız var mı sizce bi sakıncası olur mu?

Canim dogum sonrasi icin ozel korseler var.Ne cok sik nede cok gevsek.Yani bagirsaklari sikmicak rahat bir korse.Ben ondan aldim cok guzel derli toplu tutuyo gobegimi simdide zaten kalmadi gibi gobegim yani tavsiye ederim canim..

valla canım fena halde gerilmekte üstelik çatlamış mor mor ordan seyrediyorum yani bana burdayım diyor ah birde kaşınmasa inan umrumda degil amme böyle :1hug: özledim kız seni

Ay simdi nasil gerilir oy oyy Allah yardimcin olsun canim.Az kaldi kizimiza kavusmana hayirlisiyla insallah.bende seni ozledim valla bidenemmma.s.

X