göbekle ilgili sikintilarim var yardimmmm

Yagmurr__

10.02.2018 yıkıldım ve birdaha kendime gelemedim.
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
408
402
29
Arkadaslar fizigim iyi sadece fazla gobegim var evde egzersizler le kurtulan var mi acaba varsa hangi hareketlerle

Arkadaslar fizigim iyi sadece fazla gobegim var evde egzersizler le kurtulan var mi acaba varsa hangi hareketlerle
Bende ikinci cocuktan sonra hafif kaldı gibi oldu..
Bi süre ip atladım ve mekik çektim dümdüz oldu şükür..

Yalnız plates mekiği farklı, burdan anlatamam hareketlere internetten bak.
Ebru şalli plates mekiği, bacaklar da kalkıyor ve nefes al nefes ver gerçekten çok önemli:)

Dalga geçenler yanılıyor kadının plates yaparken nefes al ver yöntemi olmazsa o göbek gitmiyor:)

Bacak tekerlek yapiyor odegilmi

belkı bır ıkı bısı kaparım faydalanırım dıye geldım sessızce takıpteyım... 43 kıloydum o zaman bıle ayva gbegım vardı 53 kılo oldum tombalak gobegım oldu kılolarımın hepsı gobegımde toplandı yaaa kelın ılacı olsa basına surer mısalı bır ornegım daha coluk cocukda yok

Bence de nefes alma verme çok önemli öbür türlü kolayca o kalkma veya bacakları kaldırma gücünü bulamıyorum kendimde ben de.

Konu sahibinin sorusuna gelecek olursak o göbegin gitmesi için,alt kısımdaysa özellikle ve sezeryan dogum yapanlar için öxel bir hareket var onu denedim işe yaradı bayA.Pilates topunu uzanıp iki bacagının arasına sıkıştırıyorsun sadece bacakları kaldırıp indiriyorsun,bu hareket alt karın kısmında kas oluşumu saglıyor.

Adet düzensizliği de var mı?Benim göbek bölgemde oluyor genellikle.Ayva göbek var kendimi bildim bileli.Sürekli mekik ve pilates gerekli bir de yeşilçay ve yağlanma yapacak kola,hamur,ekmek,şeker gibi şeyleri biraz kısınca o bölge de küçülüyor.

Canım adet duzensızlıgı yok ama adetım baya azaldı cok az gelıyor bende bıraz ona baglıyorum bırazda bunye meselesı alınca gobegıme toplanıyo verırken yuzden gıdıyor kola hıc ıcmıyorum cayla aram pek yok dolayısıyla seker de kullanımım cok az hamurdan kopamıyoreum calısıyorım evde kahvaltı yapmıyorum hergun bır sımıt yıyorum kendımı bıldım bılelı o gobek duruyo bende kuculuyoe buyuyor ama asla gtmıyor

Karın bölgesinde birikme olup kalça olmayanlarda genellikle yumurtlamayla alakalı prblem olur diye biliyordum o yüzden sordum.Ben kilo verince adetim düzene girdi.Deli gibi tatlı yer,kola içer,gece kalkar 3 de yemek yerdim şimdi eskiye göre küçüldü biraz.Ama spor yapınca gidyor.Çaresi var yani.Mekik işe yarıyor.

Bu konuda yeterınce ıstıkrarlı olamıyorum :) mekık falan bır ıkı gun yapıyorum devamını getremıyorum ... Yumurtlamayla ılgılı syledıgını ılk defa duyuyrum cocuk ıstıyoruz uc bucuk yıldır olmuyo bununla ılgılı tahlıllerımı oldum hatta asılama bıle oldum ıkı defa sebebsız ınfertılıte denıldı yumurtayla alakalı bı sıkıntım olmadıgını syledıler hatta hıc bı sıkıntı yokmus yıne olmuyo ama sımdı sen byle deyınce acaba bı problem var da doktorlar mı bulamadı

Bu arada konu sahıbesı umarım kızmıyorsındur bıze konunu sabote etmıyorumdur :)

Ben bu şekilde erittim göbeği..

Ip'te atladım, sıkılaşmaya yardımcı oldu..
Bölgesel zayıflama için hareket şart, sirf diyetle olmuyor..
Birsey sorucam ben bu hareketleri yaparken kafami boymunu cok kaldiramiyorum sebdede öyle oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…