göbek

rose01

Guru
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2007
602
0
kızlar ben birkaç kişiden duyduğum kadarıyla sezeryan doğumdan sonra göbek biraz iniyor ama 6 -7 aydan sonra geri büyüyor diyorlar doğrumu sizce

Canim ben normal dogum yaptim ve ilk zamanlar gobegim nerdeyse tamamen gitmisti amasimdi geri biraz sisti gbi. O yuden spora basladim ben.Sanirim organlarim yerine oturunca bosluk doldu ve bu yuzden karnim sisti.Benim gibi olan varmi peki?

Benimde normal doğum ama benim zaten hiç öyle eski haline gelmedi düşük belli kot falan giydiğimde iğrenç gözüküyor ben hep içime vücudu saran sıkı iç çamaşırlar giymeye çalışıyorum dışarı çıkarken çünkü çok gevşek belimdeki yağlar elimle tutuluyor oturduğumda.

anniş ve yakamoz sizlere katılıyorum bende normal dogum yaptım kırkımıza kadar göbeegim inmişti fakat şimdi göbegim çıktı hamilelikten önceki kotlarım oluyor ama tabi bel kısmı taşıyor sinir oluyorum ama emziridgim içinmi yoksa psikolojikmi bilmiyorum çook çabuk açıkıyorum geceleri kızım uyuyana kadar acıkıyorum yiyorum. kızım biraz yaramazda gece en erken 2 ile 4 arasında uyuyor mecbur acıkıyorumm :dance:

Bende aynı senin gibiyim öznurcuğum çok sık acıkıyorum birde canım tatlı türü abur cubur çok istiyor geceleri midem çok kazınıyor kalktığımda birşeyler yiyorum zaten benim yemediğimdede sütüm azalıyor mama vermektense bende yiyorum napıyım ilerde verilir kilolar 2-3 ay daha bu şekilde devam en azından kilo almadığıma şükür ediyorum.

arkadaslar benim dr tavsiyesiyle ananas yiyorum sezaryan yaptim o gobegin uzerindeki et iceri cekilmeye basladi odemim gidiyor kabizliga iyi geliyor c vitamini aliyorum portakal falan yesem bebegim gazdan olur ananas cok iyi geldi sutumde bollasti 1 ananasi 2ye bolun 2gunde tuketin bende saat 7den sonra bisey yemiyorum gece acikinca ananasi yiyorum tok tutuyor 2 haftada vucudunuzun fazla suyu atip gobeginizin indigini anliycaksiniz hazmi kolaylastirdigi icin sisliklerde gidiyor depresyondaydim vallahi gobek yuzunden simdi mutluyum 1ay sonra dogumdan oncesinden de ince olucam bu sekilde giderse

X