Göbek yağlarımı nasıl erite bilirim?

suheylakaya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
5
1
3
44
Kızlar, bana yardım eder misiniz?
Göbek yağımı nasıl erite bilirim?
Diyet ve egzersiz yapıyorum ama yinede pek başarılı olamadım..En etkili olan egzersizi,
bana söylerseniz çok sevinirim! Hadi kızlaaar bekliyorum..

Merhaba canım
Günde 10'ar dakikadan her aklına geldikçe yapabileceğin basit bir egzersiz var. Sırt üstü düz bir şekilde yat köpek nefesi denilen bir nefes var hızlı hızlı alıyorsun zaten alırken göbeğinde hareket de hissediyorsun. Düzenli olarak yaparsan sonuç alırsın. Ben bir hafta içinde daha sıkı bir karna sahip olmuştum. Bırakınca saldim yine o ayrı :))

Hülohop canım. Kesinlikle işe yarayan bir egzersiz ayrıca çokta eğlenceli. Masaj aletli olan büyük hülahoplar tabiki bahsettiklerim. Nette var araştırabilirsin :)

az önce benzer bir başlığa yazmıştım aynını buraya da kopyalayayım :)
Tempolu yuruyus en guzeli, üstüne yarım mekık yada bacakları çapraz yaparak cekılen mekık gibi bel bolgesını hedef alan egzersızler yaparsanız 1 aya kalmaz sonucları gorursunuz emın olun .Bizde abrocket die bir alet var hani mavi olur genelde sırt destegı olur mekık cekmesı kolay olması ıcın, mesela ben onu 1 hafta sabah aksam öyle cok degıl 75 tane fln yapsam hemen etkısını goruyorum ,öyle bir şey de alabılırsınız ıstersenız. Buarada annem bugun soran bır arkadasına soyledı , guzellık uzmanıdır annem, onlar soyle bır sey yapıyorlarmıs : Parafini eritip ( balmumu gibi kalıp gibi bir şeydir, eczanelerde veya aktarlarda bulursunuz ) bıraz soguduktan sonra ,sizi kavurmayacak ama ısıtacak sıcaklıga gelınce , gobek bolgesıne ıyıce sarıyorsunuz, sonra ıstune strec fılm , ustune de kalın bır seyler gıyıp beklıyorsunuz, tamamen soguyunca cıkartıp banyo yapıyorsunuz. Bu yagları erıtıp sıkılastırırmıs . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…