gobek yagi eritme

Çoğu yerde okuduğuma göre yoğurt yemek gerekiomuş.. Hatta yatmadan önce yersen gece boyunca göbek yağlarını yakıomuş.. Sabah kalkıncada yersen oda yararlıymış..

Kizlar ben sadece gobekdeki yaglarimi eritmk istyrm . Bana bi yol gosterebilirmsnz
planck crunch gibi karın egzersizlerini duzenli yaparak incelir. uzun vadede egzersizler yapmalısınız bence. sonuç vermemesi imkansız. spor yapmadan pek bi değişim yakalamanız mümkün değil

Gobek yaginin sebebini bulmak lazim once. Ben kendime neyin simit gobek yaptigini ogrendim seker ve ekmek inanin bu ikisini biraktiginizda spora bile gerrk kalmadan can simitletiniz denize dusucek.

Ben yoğurtlu bi kur uyguluyorum spor yapmadgm halde inceldim dar tişört giyemezdim ayva gobegim var diye simdi giyebiliyorum üstelik bir hafta bile düzenli yemedim kürümü

Canim yogurt kuru dedin nasil yaptin anlatirmisin
Canim bi kase yoğurt ben yagsiz yoğurdu tercih ediyorum ama evinde yoksa normal yoğurtda olur onun iiçine bi cay kasigi zencefil zerdecal ve tarcin atiyorum ucundende birer cay kasigi her ogunden önce tuketiyorim

Canim bi kase yoğurt ben yagsiz yoğurdu tercih ediyorum ama evinde yoksa normal yoğurtda olur onun iiçine bi cay kasigi zencefil zerdecal ve tarcin atiyorum ucundende birer cay kasigi her ogunden önce tuketiyorim

Cok tesekkur 3derim canim bi soru daha kac gunde farki gordun ve sabah ogle aksam oyunlerindemi yedin ,ve olcu 1 kasemi

Cok tesekkur 3derim canim bi soru daha kac gunde farki gordun ve sabah ogle aksam oyunlerindemi yedin ,ve olcu 1 kasemi
İlk iki gün ogün atlamadan yedim ama sonra günde bir tabak yedim kase yani, 5gun gibi bir surede farkettim ilk iki gün mekik çektim aksamlari . bir kase yoğurt birer cay kasigi zencefil zerdeçal tarçin karistir ye tadi çok kotu değil hatta ben az önce egzersizimi yaptim biraz simdi de yiyorum gün içinde disardaydim gece de etkili olur diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…