Göbek ve Kalça

modernmuse

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
50
38
Merhabalar. Üniversiteye başladığımdan beri neredeyse 10 kilo aldım. Yaza kadar bu kiloları vermek istiyorum. Ama nasıl spor yapacağımı bilmiyorum. Göbeğimi ve basenlerimi eritebileceğim, önereceğiniz hareketler, videolar vs. var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba geçen sene benim de üniversitede ilk yılımdı ve ciddi anlamda okul yemekleri vs yüzünden 10 kilo aldım aynı senin gibi. Yazın da tatil falan derken kiloları vermek bi kenarda dursun daha çok kilo aldım. Bu sene okul başladığında pilav, makarna ve börek, tatlıları kesmekle zaten kiloların yarısından çoğunu önledim. Daha sonra da sarkmamak için jillian michaelsin 30 day shredine başladım. Arada karın ve bacak bölgeleri için hareketler yapıyordum sorunlu bölgeler için youtubeda baya video var. 30ds'de level 1 bittiğinde toplamda 10 cm civarı incelmistim ikinci levela geçtiğimde ayakkabı vs giymediğim için dizlerim çok zorlandı ve bıraktım. Yani şeker ve karbonhidratı bırakıp biraz da hareket edince o kilolar daha sağlıklı bir şekilde gidiyor. Şimdi de T25 Focus programına başladım 3. günümdeyim bakalım nasıl olacak... inşallah sen de fazlalıklarından kurtulursun

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Dediğiniz 30 day shred programını biraz inceledim, youtube da 30 dakikalık bir video var. 30 gün boyunca o video üzerinden mi çalışılıyor?

Teşekkür ederim yorumlarınız için. Dediğiniz 30 day shred programını biraz inceledim, youtube da 30 dakikalık bir video var. 30 gün boyunca o video üzerinden mi çalışılıyor?

Programın 3 levelı var. Her biri 10 gün yapılıyor canım internette üç level da var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…