• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göbek ve bel tüyleri

tutkukizilkum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2012
10
0
36
İstanbul
Arkadaşlar göbeğini ve belini kuaförde ya da kendi sir ağdayla alan var mı? Alınca ne kadar sürede çıkıyor ve nasıl çıkıyor? Diken diken ve sert sert mi çıkıyor?

bende de aynı sorun var fakat az.anneme söyledim annm benimde öyleydi kendi kendine dökülüyo sakın alma deddi.ama seninde seyrekse ve kfana taktıgın için alıcaksan bence cımbızl al(ama azsa)çünkü ağdayla alsam kıl olmayan yerlerdede tüyleri kopararak dahada çoğalır.ama eğer kıllaarın çoksa bence lazer epilasyon yaptır çünkü siyah siyah çıkar.veya tüy sarartıcı al

Tüy sarartıcısını sakın kullanmayın ! Tüylerin daha uzun ve daha gür olmasına yol açıyor .
Onun yerine vur sir ağdayı .
Hem tertemiz olur hem de 1 ay boyunca rahat edersin .

Benimde çok az var göbeğimde rahatsız oluyorum aslında ama alırsam daha çok çıkar diye korkuyorumda karar veremedim alıp almamak konusunda...

Belimde yok ama göbeğimdekileri makineyle alıyorum canım aynı şekilde çıkıyorlar hala bir senedir filan alıyorum sert çıkma gibi bi durumları yok.Ama ağda daha iyidir diye düşünüyorum,ağdayla al durumun müsaitse en temizi lazer

malesef bendede ayni sorun var.. ama gobegimde degilki sirf cevresindede ince ince tüyler var onlari alsam basa cikamam ki ve daha gür cikar kesin.

Dün rossmann da Syossun sac acici boyasini gördüm onu almayi düsünüyorum ve onla boyamayi düsnüyorum tüyler.

daha önceden sarartici kullandim ve yukarda arkadasin dedigi gibi tüyler dipden siyah cikmaya basladi gürlesti ve uzun oldu. cok kötüydüü.

acaba sac boyasi nasil olur bilen varmi

ayni sorun bendede var tek tük cimbizla almistim ben geri cikiyoddu ama simdi sarartici kullaniyorum agdayla alsam cogalir diye hic dokunmuyorum :( lazer kac seanla biter o bölge bilen var mi

Benim de göbeğimde var. Ortada toplanmışlar sanki. Kardeşlerimde yok. Ben çok zayıfım annem ondan öyle diyor. Ben de alsam mı acaba?

Benim de göbeğimde ince tüyler var. Geçen gün uzun olan bir yer vardı orayı kestim ama nasıl uzucak bilemiyorum...
Alınmaz onlar da, ince ince zaten..
Birinden duymuştum hamilelikte öyle tüyler dökülürmüş, doğru mu bilen var mı?

ben soğuk ağda bandıyla bacaklarımı alırken, bir deneyeyim bakalım diyip göbeğime de yapıştırıverdim bandı. acaba kalınlaşır mı diye korktum ama denemeden emin olamayacağım için bir cesaret yaptım. diğer tüylerden daha ince ve az çıktılar. ayda bir ya da iki ayda bir yapılabilir. kalıp sir ağda da yapılabilir.

bir de yazmayı unuttum, sakın göbeğinizdeki tüyleri cımbızla almayın. ben geçen yaz dayanamayıp almıştım cımbızla, daha uzun ve kalın çıkıyorlar. onun yerine oksijenli suyla sarartın ya da benim gibi sir ağda ile alın. sakın cımbızla almayın!!

Son düzenleme:
benimde çok az var ama annem aldırmıyo dökülür dyo bende annemi dinleyip almıcam bakalm döklcekmi :)

O dokulme olayi 40 yasina kadar filan hic almazsan oluyomus da o kadar bekleyemem ben simdi lazim zaten :D Kizlar yalniz cidden hormon degerlerine baktirin bence coksa. Bende polikistik over var cunku onunla alakali belirgin oluyo gobek ve beldeki tuyler ya da hirsutizm den dolayi olurmus cok fazlaysa belirginse yani :) o kadar fazla degilse takmayin derim ben ama rahatsiz ediyosa agda ve ardindan karinca yumurtasi yagi oneririm ama orijinalini bulun yoksa ise yaramaz sahtesi cok :)

ben kucuktum...gobegim piril piril dum duzdu....tuyun t si yoktu...taaa ki 12 yaslarima kadar....sonra hangi ara olustular bilmiyorum ama simdi vaar ve coook rahatsiz oluyorum, hem karnimda hemde belimde...
oyle azda degil...cok utandirici...

hormon testi yaptirmistim ...o acidan degerlerim normaldi ama...tuyler burada

eger ne yapabilicegime dair fikirleri olan varsa buradayim :(

erkeklesıyoruzzz zamanla ınanın bendee bıktım tüylerdeennn belden asarı kadar var yanııı bayram bıtsın lazer epılasyona gıdıyorummm denemedıgım tüy azaltıcı yöntemler kalmadı tek care lazerrrr :52:

aldıkça azalıyor.. ben 3-4 ayda bir alıyorum beni baya idare ediyor. üstelik baktıkça sinirim de bozulmuyor.
sadece sivilce sorununa dikkat etmek lazım.

Back