• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göbek tüyleri

bndede war malesef 3 seans lazere gttim fakat 4aydır gtmiorum lazere sanki etraftaki ince tüyleri uyardı yani brz arttı gbi lazerinde böle bi etkisi war aklınızda bulunsun.brz inceldi kalın tüyler ama dediim gbi lazer yapılan bölgenin etrafındakiler brz arttı gbi.kurtulmak istiorum ama napıcam bilmiorum lazere dewam edip etmemekte kararsızım :s

göbek için iğneli epilasyonun seansı kaç liraydı canım?

valla 2005 yılında sadece yüzüme yaptırdım seasın (1 saati) 75 tl idi :30: çok masraflı zaman alan ve en önemlisi çoookkk can yakan bi yöntem ve kesin çözüm değil aslaa :50: toplam verdiğim para 2350 tl idi ve çözüm olmadı hala sir yaptırıyorum :59:

benim deeee göbeğimde tüylenme vaaar :( tüy sarartıcı krem kullanmak istiyorum aslıdna sesu felan ama bazıları olumlu bazıları olumsuz konuşuyor.şimdi ne yapıyım ben alayımm mı almayayım mı :D

kızlar benim arkadaşım geçen sene roacutan tedavisi oldu sivilceleri için sivilceler geçti kızda tüylenme oldu göğüs arasından göbeğine kadar önceden daha ince ve seyrekmiş şimdi bayağı bir gelişmiş tüyler doktoruna söylemişti dökülür felan demiş ama yok, şimdi sesunun sarartıcısını kullanıyor lazer tam geçirmez demişler

tatile fln gidiceksen şimdilik mecbursun ağda yapmaya yada sarartmaya.ama kalın ve siyahsa sarartmaya çalısman pek çözüm olmaz bence.
bende yıllar önce önce tektuk cımbızla almaya basladım sonra epilatör ağda hepsini kullandım.
en sonunda da iğneli epilasyon yaptırıp hepsinden kurtuldum...
ya peki kaç seans sürüyor bide ayda 1 keremi gidiosun

kızlar hiçç bulaşmayınn lazere flnn direk gidin iğneliyee gidin bir ömür boyuu kurtulun rahatlayın bende yeni başladım göbeğimdeki tüylere iğneliyee şimdi rahatım valla bir daha çıkmıyacakmış bakalım.

bende de vardı sir ağdayla aldım 3 4 ay sonra zaten tüy gibiydi yine tüy gibi çıkıyor hemde azaldı bile diyebilirim canınızda yanmıyor biyere çıkarken kol altınızı 2 dk nasl alıosanız göbişte öle oluo valla :))))

Back