Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar ben göbeğimdeki tüylerden şikayetçiyim ya yaz geldi önceden takmazdım sararırdı ama şimdi çok takıorum kuafore gıtmek ıstıorum ağda ıle aldırmayı dusunuorum acaba azalırmı bıde gobek yani acırmı çok korkuorumda siz neler yapıosunuz cevabınızı beklıorum :2:
bende evde kendim ağdayla almıstım ama dahakötü oldu bnde yaa.. :S ki bn ağdayla alınca azalıyodu ama göbeğimde ters tepti.. lazer yaptırmayı düşünüyorum göbeğime ama bu aralar yaptıramam.. lazer e kadar kuaföre gidecem.. cok acımıyo
sadece epilatörle almayın sakın kırılıyor ben geçenlerde aldım epilatörle , kırılanlar hep çıktı evde sir ağda yapabilirsiniz kalan tek tükleri epilatörle toparlarsanız daha iyi olur
ben oksijenli suyla sararttım güneşe çıkıp. bayağı bir sarardı, kalınlaşma uzama falan da olmadı. tüy sarartıcıya göre kullanımı daha da pratik ve fiyatı da daha ucuz...
tatile fln gidiceksen şimdilik mecbursun ağda yapmaya yada sarartmaya.ama kalın ve siyahsa sarartmaya çalısman pek çözüm olmaz bence. bende yıllar önce önce tektuk cımbızla almaya basladım sonra epilatör ağda hepsini kullandım. en sonunda da iğneli epilasyon yaptırıp hepsinden kurtuldum...
yukarda ben yazmıştım ya ben alıyorum ağdayla aman aman bişi yok bende zaten ama gözüme batıyolar valla napim al bi ağda makinesi kollarını filan da yaparsın iyi oluyo tavsiye ederim
çocuk denecek yaştayken o tüyleri kendime dert edip o cahillikle acı vermeyen tek yöntem olarak bildiğim tüy dökücü kremle almıştım göbek tüylerimi.hem daha sık hem daha koyu renkte çıkmaya başladılar-ki sarışınım-.şu anda sir ağdayla kuaföre aldırıyorum.azalltığını söyleyemem ama en azından sert ve koyu renkli çıkmıyor artık.