göbek tüyleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi melisxes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya benim de göbeğimdeki tüylerden sorunum var :( vücudum zayıf ama bikini giymeye çekiniyorum. göbek deliğinin çevresindekiler siyah siyah,çok ince değiller. yazın t-shirt badi felan giydiğimde göbeğim açılmasın diye elim belimde hep :( ileride Allah nasip ederse evlenicem,istemiyorum tüy müy :((( lazer epilasyon ile kesin çözüm olur mu sizce ??

kızlar bunun çözümü yokk tek çözüm epilasyon.ondada pürüzsüz olabilirmi emin değilim ağdayla azalması mümkün değil sadece ağdayla kalınlaşmama gibi bi avantajı var o kadar dediğim gibi tek çözüm epilasyon:1no2:

benım ınce ınce tüğler var fakat göbek etrafı daha kalın orayı alsam sadece olmaz komple almam lazım bütn üst bedenimi başa cıkabılırmıım bılmıorm. e yaz da geldi erkek arkm havuza gtcz diip duruo bikini giymek lazm napcam bilmiorm psikolojm bozuluo havuz muhbti olunca artk:çok üzgünüm: bi öneriniz var mı ki

Kilo verdikten sonra vucudumuzdaki kıllar daha belirgin olur
en sağlılısı lazer yada iğneli kalıcı çözüm istiyorsan
göbek tüyleride bu işlemelrde kolayca kayboluyor çok azı geri geliyor

...................

Son düzenleme:
benimde gobegimde hafif tuyler vardı tuy dokucu krem kullanıyorum 2-3 hafta falan cıkmıyo bile tam sir agda yaptırıcam tuy dokucu kremde bu kadar uzun surede cıkarsa agdayla 2 ay cıkmaz sir agda tuylerde azalmada yapıyor zaten

Konuyla alakası yok ama nsl verdin 20 kiloyu................

göbek tüyü için bi karısımdan bahsetmişsin onu paylaşırsan sevirim

kızlar 18 gün sonra nikahım var.göbeğimde,sırtımda ve popomda tüyler var.almak zor geliyor.epilasyon zaten yapılamaz.acaba sarartsam olur mu?? en kötü ihtimal ağda yaptırıcam artık...

bence önce sarartmayı dene, eğer olmazsa ağda yaptırırsın

bence sarartma niye dersen tüy sarartıcılar evet sarartıyor fakat bi süre sonra sürdüğün bütün tüyleri yarım cm uzatıyor ee tabi onlarda dipte simsiyah görünüyor

Merhabalar ben henuz uye oldum da. bahsettiginiz karışımı bulamadım bir turlu sayfada mümkünse nasıl gorebilecegimi soyelebilir misiniz ya da yeniden paylasabilir misiniz? Simdiden tesekkurler

tüy sarartıcı kremlerle sarartabilirsin canım gözüne batmaz bu kadar. ama almaya kalkarsan zamanla çoğalabilir dikkat et