- 5 Eylül 2012
- 115
- 2
-
- Konu Sahibi SUHAYATTOPRAK
Arkadaşlar bende sizden yardım istiyorum . gögüslerim baya büyük bide göbek var tam yuvarlacık oldum en azından bu göbekten kurtulmak istiyorum. mekik çekemiyorum kuyruk kemiğimde sorunum var hadi şu göbeğe bi şekil vermek istiyorumne yapabilirim bide gögüsleri küçük gösteren sütyen baktım tam ortasından çizgi var hiç beyenmedim büyük gögüslü olan arkadaşlar neler yapıyosunuz.
hadi maşşallah neler yaptın peki vermek için bu kilolarıArkadaşlar strec filmin herhangi bir faydası yok aksine zararli. Normal yürüyüşünüzü ve diyetinizi yapin.Youtube daki videolardan yararlanin. Emin olun çok daha saglikli. Herhangi bir yararı olmayan sağlığınızdan edicek yöntemleri geçin.gayet sağlıklı bir şekilde strec film vs bulaşmayarak 15 kilo verdim tecrübeyle sabit.
Yani dediğim gibi gayet normal yollardan yaptım diyetimi ve sporumu ekstra yaptığım hiçbir şey yok. Zaten abur cubur yemesem diyet yapmış sayiyorum kendimi.porsiyon küçültüp 40 dk lik yürüyüş ya da evde yapılan ter artıran bir sporla verilmeyecek kilo yoktur.hadi maşşallah neler yaptın peki vermek için bu kiloları