göbek sorunu :(

SUHAYATTOPRAK

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2012
115
2
Arkadaşlar bende sizden yardım istiyorum . gögüslerim baya büyük bide göbek var tam yuvarlacık oldum en azından bu göbekten kurtulmak istiyorum. mekik çekemiyorum kuyruk kemiğimde sorunum var hadi şu göbeğe bi şekil vermek istiyorum ne yapabilirim bide gögüsleri küçük gösteren sütyen baktım tam ortasından çizgi var hiç beyenmedim büyük gögüslü olan arkadaşlar neler yapıyosunuz.

Arkadaşım bol bol yürüyüş en az 1 saat
bol su içmek ve az yemek tek çözüm bu

valla ben göğsümü gere gere geziyorum 85/c

toparlayıcı çamaşır kullanıyorum, ama o da küçültmüyor

göbek içinse yere yatıp bacaklarınızı karnınıza doğru çekin o zaman kuyruk sokumunuza baskı yapmamış olursunuz diye tahmin ediyorum, mekikten daha kolay bir hareket

ya da üst bölge çalışabilirsiniz, o zaman da bel hareket ettikçe göbek de gider

Yürüyüş, sağlıklı beslenme ve yeşil çayla tabii bol su da içmelisiniz. Kom'da birazcık pahalı olsa da güzel sütyenler var. Benim göğüs bedenim 95C ama küçücük gösteriyor. Kom'un internet sitesinden minimizer sütyenlere bakabilirsiniz.

saglikli bir yasam ve spor tabiiki...gobeginin gittigni farkedeceksin..buarada gogsun icinde minimizer sutyenler oluyor onlardan alabilirsin.

yeni inci 1950 modelini tavsiye ederim 25-30TL arası bi şee....
ve leslie sansone videolarıyla yürüyebilirsin, sadece hareket yapmak sıkıcı olabiliyor ...
bu videolar eğlenceli ayrıca müzik olması da keyifli kılıyor

Benim kilomdan şikayetim yok ama göbek ve yanlardaki fazlalıklar yani can simitlerim var kilo vermek değil ama onların gitmesini istiyorum streç film iyi fikirmiş denemek lazım

ille marka takıntınız yoksa bir çok yerde küçültücü sütyenler bulabilirsiniz aslında.Doremi 'de 10 liraya alabilirsiniz mesela.Onlarca para verdiklerimden daha iyi geldi bana,deneyin derim.Ya da bilinen yerler vardır,bulunduğunuz yerlerde iç çamaşırı satan.Askılarda duran markası bilinmedikler daha iyi durdu bende.
göbek için yürüyüş ,mekik olabilir

göğüs için sorunum olmasa da şu lanet göbeği eritemedim barışık da olamıyoruz kendisiyle :)Mekik iyi bir çözüm tabi kas agrılarından cesaret edilebilirse.takipteyim konuyu :)

Triumph marka sütyen çok rahat ve iyi gösteriyor öyle arkası da sıkmıyor tavsiye ederim..boynerde filan var 60-70 civarı ama 2taneal 2yıl kullan öylede sağlam bozulmuyor..
Göbek benim de derdim ama tembelolunca olmuyor maalesef çalışmak lazım

Arkadaşlar strec filmin herhangi bir faydası yok aksine zararli. Normal yürüyüşünüzü ve diyetinizi yapin.Youtube daki videolardan yararlanin. Emin olun çok daha saglikli. Herhangi bir yararı olmayan sağlığınızdan edicek yöntemleri geçin.gayet sağlıklı bir şekilde strec film vs bulaşmayarak 15 kilo verdim tecrübeyle sabit.

hadi maşşallah neler yaptın peki vermek için bu kiloları

hadi maşşallah neler yaptın peki vermek için bu kiloları
Yani dediğim gibi gayet normal yollardan yaptım diyetimi ve sporumu ekstra yaptığım hiçbir şey yok. Zaten abur cubur yemesem diyet yapmış sayiyorum kendimi.porsiyon küçültüp 40 dk lik yürüyüş ya da evde yapılan ter artıran bir sporla verilmeyecek kilo yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…