- 25 Haziran 2016
- 7.343
- 13.018
- 248
- Konu Sahibi Pembekoala35
-
bi kac yerden okudum kimisi etkisi yok diyor.her gece 1 saatlik hizli tempo yuruyorum.Göbeğe yönelik egzersizler yapmanız gerek mekik gb misal
kac tane cekiyordunuz gunde.Günde üç litre su içip mekik cekerek hamilelikten kalan göbeği eritmistim ki göbeğimde 16 kilo yağ vardı 10 kilosu böyle gitmişti
bende denedim ama yapamadim cok zor gercektenGöbekle mekik çekmek çok zor değil mi ya
Hemde sağlam bir bel ve boyun lazım ona
mucize aramiyorum sadece fikir istiyorumBir mucize arıyorsan yok öyle bir şey
Göbek bölgesinin çalışması lazım
baktim ama onlar her yerden kilo vermek istiyo ben sadece gobek gitsin istiyorumDiyet gunlukleri sayfasinda buna dair yiginla konu var, takimlar falan... Oradan daha cok destek ve bilgi alabilirsin sanirim.
Bende yapamadım hiçbende denedim ama yapamadim cok zor gercekten
baktim ama onlar her yerden kilo vermek istiyo ben sadece gobek gitsin istiyorum
en onemli iki sarti yerine getiriyorum zaten.saydiginiz yiyeceklerin hepsini tuketiyorum.hareketsizim de bu aralar basladim yuruyuseGobek cevresinden kilo almanin iki sebebi: sekerli besinler ve hareketsizlik. Abur cubur, ekmek, sekerleme, hamur isi, sekerli/asitli icecekler cart curt tuketmiceksin. Meyveyi bile olculu yemeye calisacaksin. Mekik falan karin kaslarini guclendirir sadece tabi ki yapmaya devam et ana yagi eritmek icin cardio yapman sart.
Bölgesel zayıflama istiyorsunuz anladığım kadarıyla bunun için karın kaslarını çalıştıracak aktiviteler gerekli, YouTube dan zengin içerikler bulabilirsiniz bu konudabi kac yerden okudum kimisi etkisi yok diyor.her gece 1 saatlik hizli tempo yuruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?