- Emoji Skoru
- 843
- Puanlar
- 333
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende aynı dertten muzdarıbım canım.. çıkan bi iki tanesini cımbızla aldım ve çoğaldılar koyulaştılar.. bir kere kendim sir ağdayla aldım gögüş aramı sanırım alırken hep kırdım şimdi ne pacagımı bılmıyorum.. bir kerede kuaförde sir ağlayla aldırsammı gögüs aramı diye düşünüyorum.. yada onları sarartmak..
kuaförüm bana sarı saç boyası ile boyayabileceğimi söyledi. göbek kısmına sürdümö ve o kısımda 10 taneye yakın uzuuuun ve sert kıl oldu, koparamıyorum acıyor denemeyin sakın
ben boyadım saç boyasıyla çok iyi oldu. bundan sonra saçımı boyarken göbeğime de süreceğim. keşke daha önce bunu akıl edebilseydim de cımbızla hiç almasaydım...
Benim yuzum yandii simdii gectii, baya kotu yanmisti, ama bi hafta boyunca krem surdum iz kalmasin diye falan. Dikkatli olmak lazimSırf bu konu için üye oldum
Bende denedim göbek ve yüzüme . Çok çook güzel oldu
Yüzüme en fazla 4 dakika falan beklettim , yanağımda çok az kaşıntı oldu o da yarım saate geçti , dışarı bile çıktım zaten
Offf kötü olmuş benim öyle olsaydı kafayı yerdim herhalde , çünkü hemen dışarı çıkmam gerekiyordu . Neyse ki sorunsuz ve çok çok güzel bi şekilde atlattımBenim yuzum yandii simdii gectii, baya kotu yanmisti, ama bi hafta boyunca krem surdum iz kalmasin diye falan. Dikkatli olmak lazim
o zaman bendz bida uc dort dakikadan fazla bekletmem, herkes benimle dalga gecmistiiOfff kötü olmuş benim öyle olsaydı kafayı yerdim herhalde , çünkü hemen dışarı çıkmam gerekiyordu . Neyse ki sorunsuz ve çok çok güzel bi şekilde atlattım
Kötü olmuş yao zaman bendz bida uc dort dakikadan fazla bekletmem, herkes benimle dalga gecmistii