- 12 Aralık 2022
- 35
- 4
-
- Konu Sahibi uzunmakarnaa
Dr sorunun ne olduğunu söyledi miArkadaşlar merhaba 3 yıllık evliyim gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı herşeyi denemiş ve hep olumsuz sonuç almış biri olarak son çare birde bilir bi kişiye göbeğimi çektirdim bugün bana senin 6 yıldır göbeğin düşmüş böyle bebeğin olmaz neden daha önce gelmedin dedi masajla ovdu bişeyler yaptı reglimin 3.günü gittim bir aya olmazsa sonraki ay tekrar gel dedi böyle göbek çektirip hamile kalanınız varmı??biliyorum koca karı adeti ama belki bi umut insan herşeyi denemek istiyor ne kaybederim diye varsa bu konuyla alakalı bilginiz olumlu olumsuz yazarsanız çok sevinirim birbirimize umut oluruz :)
Pcos vardı tiroid insulin direnci beraberinde kilo ver dedi biraz kilo verdim ilaç tedavsiyle beraber tüm hastalıklarım şuan kontrol altında pcos tedavi oldu şükür düzenli regl oluyorum ama hala bebiş yok maalesef her ay negatif görmekten piskolojim bozulduDr sorunun ne olduğunu söyledi mi
öyle bir şey yoktur büyük ihtimalle gelecek ayda bir sonraki aya diyerek gidebildiği yere kadar para koparacak
Eşiniz muayene oldu dimi?Pcos vardı tiroid insulin direnci beraberinde kilo ver dedi biraz kilo verdim ilaç tedavsiyle beraber tüm hastalıklarım şuan kontrol altında pcos tedavi oldu şükür düzenli regl oluyorum ama hala bebiş yok maalesef her ay negatif görmekten piskolojim bozuldu
Eşim muayene oldu evet sipermiyogram da verdi lakin onun açısından herşey yolunda haklısınız hurafedir belkide teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için bu ay sondu zaten tekrar olmaz ise aşılamayla başlayacağız inşallah.Eşiniz muayene oldu dimi?
Sebepsiz infertilite de olabilir bu kadar kafaya taktıysanız. Bu arada pcos iyileşen bir şey değil. Belirtileri kontrol altına alınabilen bir şey. Böyle hurafelerle vakit kaybetmeyin var olan sağlığınızdan olacaksınız. Bunlara gidene kadar aşılama vs başlayın
Bu arada hiç para almadıDr sorunun ne olduğunu söyledi mi
öyle bir şey yoktur büyük ihtimalle gelecek ayda bir sonraki aya diyerek gidebildiği yere kadar para koparacak
Canım benim de göbeğim sürekli düşüyor ve iki yıldır evliyim ve herşeyi denedik neredeyse beş ay ilaçla tedavi oldum ama gebe kalamadim. 2 cm yumurtalığımda kist var ama tüplerim açık sonuç alırsan haber ver bana da canı
Göbek çektirme olayini biliyorum. Ama iştahsızlık halsizlik aşırı kilo kaybı için falan yapıyorlar. Göbek deliğinden 4 parmak üstüne bastırınca hissediliyormus. Anneannem yapardı. Aç karnına gel vs derdi. Ama hamilelik için böyle bir şey söylediğini hiç duymadım.Arkadaşlar merhaba 3 yıllık evliyim gitmediğim doktor kullanmadığım ilaç kalmadı herşeyi denemiş ve hep olumsuz sonuç almış biri olarak son çare birde bilir bi kişiye göbeğimi çektirdim bugün bana senin 6 yıldır göbeğin düşmüş böyle bebeğin olmaz neden daha önce gelmedin dedi masajla ovdu bişeyler yaptı reglimin 3.günü gittim bir aya olmazsa sonraki ay tekrar gel dedi böyle göbek çektirip hamile kalanınız varmı??biliyorum koca karı adeti ama belki bi umut insan herşeyi denemek istiyor ne kaybederim diye varsa bu konuyla alakalı bilginiz olumlu olumsuz yazarsanız çok sevinirim birbirimize umut oluruz :)
Merhaba nerede gittiniz ve güvenilirmiBu arada hiç para almadı
Merhaba siirtteyim bilmiyorum burda herkes çok önerdi gittim bir kere adetin 3. Günü ama işe yaramad bidahada gitmedimMerhaba nerede gittiniz ve güvenilirmi
Cevabınız için teşekkürlerMerhaba siirtteyim bilmiyorum burda herkes çok önerdi gittim bir kere adetin 3. Günü ama işe yaramad bidahada gitmedim
Hayır batmanda var ama biz diyarbakır bahçeciye gittik zeki hocayasiirtte tüp bebek için gidilebilecek bi doktor var mı bildiğiniz
Henüz yeni başladık şuan için yorum yapmam doğru olmaz ama doktorun yaklaşımı gayet iyidiyarbakırdan sonuç alabildiniz mi