- 11 Temmuz 2015
- 397
- 294
- Konu Sahibi likethemovies
Noldu sonra o tanıdığınıza?Bence git benim bi tanidikta yaptırdı onunda böyle oldu önlem al daha kötü olur yoksa Allah korusun git hastaneye falan bi doktora görün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Noldu sonra o tanıdığınıza?Bence git benim bi tanidikta yaptırdı onunda böyle oldu önlem al daha kötü olur yoksa Allah korusun git hastaneye falan bi doktora görün
İltihaplandığında yüksek bel giymiyorsunuz düzeliyor mu?
Bir gün içerisinde kapanıyo diye okudum cesaret edemiyorum. Çıkardığınızda ne kadar süredir delikti göbeğiniz?Dokuz yildir var bendede.arada olur ama benim tenim hassas sadece gumus takiyorum bu yuzden.belki seninde nu yuzden olmustur.cikar birsz iyilesene kadsr.ben gebeliklerde cikardim hic kapanmadi.
Uc yildir delikti canımBir gün içerisinde kapanıyo diye okudum cesaret edemiyorum. Çıkardığınızda ne kadar süredir delikti göbeğiniz?
Gögüs arasında piercing mi?göğüs aramda var
Aman aman eczacı kapat dediyse kapat tabii.Ya kafam çok karıştı. Eczacı merhemi sürdükten sonra bi şeyle kapat kapalı kalsın dedi. Bana da hava alması gerekiyor gibi geldi. Bilemedim
Yara olmadığı zamanlar kapalı kıyafetler acıtmıyo ki ben çoğu zaman varlığını unutuyorum hatta. Ama yüksek bel kotlar oturup kalkarken tahriş ediyo biraz.
Doymadım doyamaaadım henuzAyy ben daha 17 yasindayken merak salip yaptirmistim. Sonra 19da cikardim bak aradan 6 yil gecti hamileligimde ilk o deligin oldugu yer kocaman catlak oldu. Goruntu cok fena yani eger hevesini aldiysan cikar takma derim ilerde sorun oluyor.
Kullanıyorum antibiyotik krem ama gidicem doktora zaten. Dovmemde sorun olsa korkmam bu kadar ama deliği yırtılan mı ararsınız, göbeği düşen mi neler neler okudum korktum o yüzdenBenimde gobegimdeki dovme de benzer birsey olmustu su gelmisti ama ilk yaptirdigim zamandi doktora gittim hemen ilac yazdi gecti sizde gidin hemen antibiyotik krem yazar
Küpe takmayı ben de sevmiyorum ama piercing çok beğeniyorum teşekkür ederim umarım geçerOkurken bile bi tuhaf oldum, geçmiş olsun. Ben küpe dahi takmıyorum öyle beni rahatsız ediyor bir yerlerimin delinmesi fikri. Erkek arkadaşımda piercing de var küpe de, benim yerime o takıyor
evetGögüs arasında piercing mi?
aayy yok Lale ben hiç göbeği açık giyinmemBen de hep merak etmişimdir.
Elbise giyince ne oluyor orası diye.
Sürekli göbek açık gezilmez ki...
İş hayatında olanlar ne yapıyorlar?
İltihap yapınca da açıkta bırakmak,hava alması gerekir gibime geldi mesela.
komik geldi düşününce ilk defa oraya yapıldığını duydum
Yaptiran cok :) vallahi gogus uclarina isteyenlere yaptigimi hatirlardim hehehkomik geldi düşününce ilk defa oraya yapıldığını duydum
Kapanır diye korktuğum için çıkarmadım. Çıkarayım mı yani?