• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bölgesel İncelme Göbek nasıl küçültülur?

Bölgesel İncelme; Yöntemler ve Ürünler

nerisona

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
4.604
3.550
448
165 boyundayim . Yaş 36. 5 yıl içinde pespese iki çocuk. Eskiden de vücuduma göre göbekliydim. Cardio yapıyorum her gün 1 saat. Diyet de. Mekiğin ve pilatesin erimeye hiçbir fayda saglamadigini biliyirum . 55 kilo oldum ama hala göbeğim var. İdealim 52 kilo. O kiloya ulaştığımda nasıl göbeğimi kaybedebilirim? Yoksa yaşımdan dolayı bir miktar göbeğim olması normal mi?

5 yilda iki cocuk da bende var.dogum yapali ne kadar oldu? ben 4 aydir gram kilo veremedim ama pek dikkat etmiyorum yememe.60 kiloyum:(
Bence pilates ve mekikle karninizi toparlanmasi gerekti...ben birsey yapmıyorum gitmesi için. ilk dogumda da ne yeme ne içme ozel birsey yapmamistim 5 aydan sonra gitmisti. b
Ama o zaman çok takmistim kafama kaldim böyle diye...

Pilatesin faydali olmadığını düşündüren nedir. Ne kadar süre deneyip sonuç alamadiniz ?
Şayet ben tüm doğum kilolarımdan 30 dk kardiyo + pilates ile kurtuldum. Göbek bi yana hafif karin kasları bile yaptım. Pilatesi doğru yapmak çok önemli.. Doğru yapılan pilates ile 1 ayda bile gözle görülür bi sonuç alabilirsiniz. Tabi doğru beslenme ile destekleyerek.

ee hep mekik diyorlar göbek için..
bende de 2 çocuk var ilkinden sonra değilde 2.den sonra göbek kaldı..

Hiit cardio yaparak instgramda bir bayan var onu takip edin gulsjourney blog sayfası var orada anlatıyor bayan Türk ve kalça basen göbek kısım var sadece sporla vermiş hepsini

Mekik aslında bir sırt egzersizidir, karın kaslarına etkisi çok az yorulduğunuzla kalırsınız.

İnternetten callanetics yazıp oradaki karın egzersizlerini yapabilirsiniz kasları çok iyi çalıştırır.

En iyisi aslinda yag aldirmak kokten cozum bence nekadar saglikli bilmiyorum ama maddi olarak hazir olsaydim kesinlikle yag aldirirdim ben gobegimi diyetle oldukca erittim ama az bi cok kacirssam aylarrin diyeti bosa gidiyor sanki gobek firliyor hemen...gecici cozumler gobek eriti kurler yogurt kuru falan..bu da oldukca etkili

Pilates reformer varsa şehrinizde ona başlayın, önce bir videolarına bakın ne kadar fayda edeceğini anlarsınız.

Pilatesin faydali olmadığını düşündüren nedir. Ne kadar süre deneyip sonuç alamadiniz ?
Şayet ben tüm doğum kilolarımdan 30 dk kardiyo + pilates ile kurtuldum. Göbek bi yana hafif karin kasları bile yaptım. Pilatesi doğru yapmak çok önemli.. Doğru yapılan pilates ile 1 ayda bile gözle görülür bi sonuç alabilirsiniz. Tabi doğru beslenme ile destekleyerek.
Pilates çok faydalı, yağ yakımına etkisi yok sadece

5 yilda iki cocuk da bende var.dogum yapali ne kadar oldu? ben 4 aydir gram kilo veremedim ama pek dikkat etmiyorum yememe.60 kiloyum:KK43:
Bence pilates ve mekikle karninizi toparlanmasi gerekti...ben birsey yapmıyorum gitmesi için. ilk dogumda da ne yeme ne içme ozel birsey yapmamistim 5 aydan sonra gitmisti. b
Ama o zaman çok takmistim kafama kaldim böyle diye...
22 ay oldu. Ben de 2 ay önce 62 kiloydum. Başlayın bir yerden

48 kiloyum, kollar bacaklar ince benim ama göbek aldı başını gidiyor:/

Ben dogum yapmadım ama yasla beraber göbek bölgem yalandı. Aslinda zayif biriyim. Kendimle ugrasmak hiç adetim olmadigi halde göbeğine soğuk lipoliz yaptırdım. 2 hafta oldu. Olculen gobek kalinligim 55 di. (Değişik bir ölçüm aletleri var. Pergel gibi birsey) C.tesi tekrar ölçtürdüm 31 çıktı. Elimle tuttuğumda gobegimin inceldigini farkediyordum. Düğmesi kapanmayan pantolonlarım olmaya başladı. 4 hafta sure verildi. Bakalim daha ne kadar incelecek. Burdan yazarim yine.

Arkadaşlar Merhaba,
Kavaklıdere Amastris güzellik salonunda resmen dolandırıldım. Kredi kartımdan 185 TL yerine 435 TL çekmiş. Bana sormadan yaptığı işlemlerin ücretiymiş. Kodu grupanyadan almıştım. Oraya da şikayet ettim. Böyle yerleri duyurmak lazım ki başkaları da dolandırılmasın

Back
X