• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

göbek meselesi

specialx

Hayat seninle güzel
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
662
3
96
Diğer
merhaba.doğum yapalı 3 ay olacak hemen hemen eski kiloma döndüm fakat sezeryan olduğum için biraz göbüş vardı :kedi: doğumdan 1 hafta sonra korse kullandım ama 2 hafta ancak taktım.korsem kalça ve göbeği kaplayan cinstendi.ama çok sıktığı ve daraldığım için takmadım daha fazla.şimdi göbeğim var ne yapsam tekrar taksam fayda eder mi yoksa geç mi kaldım? geçen gün bikinilerimi deniyeyim dedim sonuç hüsran :1no2: ne yapmalıyım lütfen cevap verin arkadaşlar?

bende şimdiden doğum sonrası göbeğimi düşünüyorum hemen çıt çıtlı badi seklinde olan korseden aldım ben ilk günden giymeyi düşünüyorum.ama tabi rahat edebileceğimmi.ama sezeryan olmusunuz genelde sezenyanda önerilmiyo korse bir müddet.bundan sonra yapacağın sey mekik cekmek olacak canım yınede korseyi giymeye devam et.bide vucudu sıklastırıcı bitki çayları iç istersen benim bir tanıdığım kırkkilit otunu içiyodu tabi önce netten arastır inşallah faydası olur

bende şimdiden doğum sonrası göbeğimi düşünüyorum hemen çıt çıtlı badi seklinde olan korseden aldım ben ilk günden giymeyi düşünüyorum.ama tabi rahat edebileceğimmi.ama sezeryan olmusunuz genelde sezenyanda önerilmiyo korse bir müddet.bundan sonra yapacağın sey mekik cekmek olacak canım yınede korseyi giymeye devam et.bide vucudu sıklastırıcı bitki çayları iç istersen benim bir tanıdığım kırkkilit otunu içiyodu tabi önce netten arastır inşallah faydası olur

teşekkür ederim canım cevabın için.doktorum sezeryandan 1 hafta sonra takabilirsin demişti taktım sorun olmadı.dediğin bitki çayını araştırayım emziriyorum ya o yüzden.

Benim bebiş de, göbiş de 7 aylık oldu acayip takmış durumdayım. Estetik olarak bikini giymesem de berbat gözüküyor. Bi çare bulalım kızlar, mekik çekeyim dedim çok zorlandım beceremedim. ıyice formdan düşmüşüm 7 kg fazlam var hepsi kalça ve göbekte toplanmış. Eski kıyafetlerime girmek istiyorum artık, ne güzel fidan gibiydim :((

Benim bebiş de, göbiş de 7 aylık oldu acayip takmış durumdayım. Estetik olarak bikini giymesem de berbat gözüküyor. Bi çare bulalım kızlar, mekik çekeyim dedim çok zorlandım beceremedim. İyice formdan düşmüşüm 7 kg fazlam var hepsi kalça ve göbekte toplanmış. Eski kıyafetlerime girmek istiyorum artık, ne güzel fidan gibiydim :((

evet ya yokmudur bir çaresi deneyimli arkadaşlar :uhm: mekik çekmeye başlayabilir miyim acaba? 3 ay oldu doğum yapalı. yaza kadar gitmesi lazım bu göbeğin.ama emzirdiğim için diyet yapamıyorum tatlı krizim de tutuyor günlük olarak :kedi: ah ne yapsam

Benim bebiş de, göbiş de 7 aylık oldu acayip takmış durumdayım. Estetik olarak bikini giymesem de berbat gözüküyor. Bi çare bulalım kızlar, mekik çekeyim dedim çok zorlandım beceremedim. İyice formdan düşmüşüm 7 kg fazlam var hepsi kalça ve göbekte toplanmış. Eski kıyafetlerime girmek istiyorum artık, ne güzel fidan gibiydim :((

aynen 7 ay geçti göbek war..1 kg fazlam var ama o da sadece göbek!!! ben korse de kullanmadım..şimdi kullansam olur muki acep??

3 ay olmuş mekik çekebilirsin ama azim lazım:)
ben başlıyorum bırakıyorum..

hamile kaldığımda 55 kiloydum doğum yaptım tartıldım 56ydım şimdi süt olsun diye yemekten 60 olmuşum ve dediğin gibi hepsi göbek ve basende birikti :kedi: mekiğe başlıyorum o zaman.

size henüz başlayamadığım birşeyden bahsedeyim
okalptus yağı,susam yağı,biberiye yağı ve limon bunlarla göbek bölgesine masahj yapıyoruz ve streçle sarıyoruz..Ender Saraç tan duydum
aldım yağları başlayamadım..bakalım ne olacak..sıkılaştırıp yağları yok ediyormuş..aynı zamanda da bol bol kese yapın..tabi doğal lifli keselerle örneğin kabak lifi kesesi

Ben üçûncü bebegimi yeni dunyaya getirdim. henüz 16 günlûk. Ben fazla takmiyorum çünkü Fransa'da 3 bebegini doguranlara bedava karin estetik yaptiryorlar. Bir kaç ay sonra, yaptirirm diye dusunuyorum.

size henüz başlayamadığım birşeyden bahsedeyim
okalptus yağı,susam yağı,biberiye yağı ve limon bunlarla göbek bölgesine masahj yapıyoruz ve streçle sarıyoruz..Ender Saraç tan duydum
aldım yağları başlayamadım..bakalım ne olacak..sıkılaştırıp yağları yok ediyormuş..aynı zamanda da bol bol kese yapın..tabi doğal lifli keselerle örneğin kabak lifi kesesi

canım teşekkürler hemen deneyeceğim bunu bakalım işe yarar mı.peki ne kadar kalacak bu karışım göbekte?

Ben üçûncü bebegimi yeni dunyaya getirdim. henüz 16 günlûk. Ben fazla takmiyorum çünkü Fransa'da 3 bebegini doguranlara bedava karin estetik yaptiryorlar. Bir kaç ay sonra, yaptirirm diye dusunuyorum.

yok canım o kadar da değil yani estetiklik olmadı henüz biraz gayretle düzelir diye düşünüyorum.

canım teşekkürler hemen deneyeceğim bunu bakalım işe yarar mı.peki ne kadar kalacak bu karışım göbekte?

yani genel olarak ender saraç ın söylediği bir süre yok..ben sabah sürüp akşama kadar durdurucam sonra yıkayıp skılaştırıcı sürücem..ama sen sezeyanla doğum yapmışsın ya dikiş bölgesine sürme olur mu

yani genel olarak ender saraç ın söylediği bir süre yok..ben sabah sürüp akşama kadar durdurucam sonra yıkayıp skılaştırıcı sürücem..ama sen sezeyanla doğum yapmışsın ya dikiş bölgesine sürme olur mu

tamam canım teşekkürler.hadi deneyelim bakalım inşallah işe yarar sositososito

kıslar her aklınıza geldiğinde karnınızı içine çekip bırakın içinize çektiğinizde göbüşü 20 kadar sayın bırakın veya da çekip bırakın çekin bırakın buda ise yarıyor bir kaç aya toplar insallah plateste işe yarıyor ben yolda bile yürüken karnımı içine çekyorum böylece karın kasları çalışıyorr bide bunu deneyin kıslarrr

kıslar her aklınıza geldiğinde karnınızı içine çekip bırakın içinize çektiğinizde göbüşü 20 kadar sayın bırakın veya da çekip bırakın çekin bırakın buda ise yarıyor bir kaç aya toplar insallah plateste işe yarıyor ben yolda bile yürüken karnımı içine çekyorum böylece karın kasları çalışıyorr bide bunu deneyin kıslarrr

iyi fikir bunu biliyorum ama aklıma gelmiyor kii:1rolleyes:
sen deyince birden karnımı içeri çektimkaydirigubbakcemile3
benim aslında kegel egzersizi de yapmam lazım ama o da aklıma gelmiyor..

Back